.

[titra shqip] Thirst [2009] [UniVerseHub]

Posted by UniVerseHub | | Category: |

[titra shqip] Thirst [2009] [UniVerseHub]


Alert
Drejtor: Chan-wook Park
Skenari: Seo-Gyeong Jeong, Chan-wook Park, (frymëzuar nga romani i Émile Zola, "Thérèse Raquin")
Data e daljes: 30 Prill 2009
Zhanri: Dramë | Horror | Romancë
Përmbledhja: Një eksperiment i dështuar mjekësor kthen një njeri të fesë në vampir...
Çmime: 5 çmime të fituara dhe 7 kandidatura
Me aktorët: Kang-ho Song, Ok-bin Kim, Hae-sook Kim, Ha-kyun Shin, In-hwan Park, Dal-su Oh...
Kohëzgjatja: 133 minuta | Korea e Jugut:145 min (versioni i drejtorit) | Kanada:148 minuta (Blu-ray)
Vendi: Korea e Jugut
Gjuha: Koreançe
Kompania: CJ Entertainment
Titulli në shqip: Etje


3
00:01:48,080 --> 00:01:50,360
Pastaj e nxora jashtë ta haja.

4
00:01:54,120 --> 00:01:55,400
Ishte

5
00:01:57,600 --> 00:01:59,120
kaq i madh.

6
00:01:59,600 --> 00:02:01,880
Një kek i verdhë, si sfungjer.

7
00:02:06,120 --> 00:02:08,560
E mbajta gjithë ditën në kraharor.

8
00:02:10,640 --> 00:02:14,000
Pastaj pashë një vajzë që mbante
motrën e saj në kurriz.

9
00:02:16,120 --> 00:02:18,480
Dukej qartë që ishin të uritura.

10
00:02:19,120 --> 00:02:21,000
Aq i zbehtë, i dobët

11
00:02:22,640 --> 00:02:24,360
dhe i pambrojtur

12
00:02:27,120 --> 00:02:29,160
u ktheva mbrapa të haja.

Për më shumë informacion për këtë film: kliko këtu
Për të shkarkuar titrat e këtij filmi: kliko këtu

http://www.megaupload.com/?d=MFKXDZ6O

0 comments:


Leave a Reply

.