.

Limitless [2011] [titra shqip]

Posted by UniVerseHub | | Category: , , | 8 comments
Një shkrimtar zbulon një ilaç shumë të veçantë e cila i jep atij fuqi mbi njerëzore.105 min  -  Mister | Sci-Fi | Thriller   -  24 Mars 2011 (Kroaci)
Regjisor: Neil Burger
Skenari: Leslie Dixon, Alan Glynn
Aktorë: Bradley Cooper, Anna Friel dhe Abbie Cornish
iMDB: 7.3/10
Shkarko titrat: KETU

The Simpsons Season 22 Episode 21 [titra shqip]

Posted by UniVerseHub | | Category: , , , , | 36 comments

The.Simpsons.S22E21.HDTV.XviD-LOL
Episodi 21 data e transmetimit: 15 5 2011
Për informacion për The Simpsons: WikiPedia | IMDbZhanri: Animacion | Komedi
Aktorët:
Lista e plotë e aktorëve:

Dan Castellaneta ...
Homer Simpson

Julie Kavner ...
Marge Simpson 

Nancy Cartwright ...
Bart Simpson

Yeardley Smith ...
Lisa Simpson

Harry Shearer ...
Ned Flanders 

Hank Azaria ...
Chief Wiggum

Pamela Hayden ...
Milhouse Van Houten

Tress MacNeille ...
Agnes Skinner 

Karl Wiedergott ...
Zëra shtesë

Maggie Roswell ...
Helen Lovejoy

Marcia Wallace ...
Edna Krabappel

Russi Taylor ...
Martin PrinceAventurat satirike të një familje punëtore në qytetin e papërshtatshëm të Springfield-it.

Sezoni 22, Episodi 21: 500 Keys

Data e transmetimit 15 Maj 2011

Kur familja Simpson zbulon një koleksion çelësash për çdo derë të Springfieldit, Lisa zbulon një klasë të mistershme në bodrumin e shkollës fillore të Springfieldit. Kur ajo i tregon për zbulimin drejtorit Skiner, dhoma sekrete befas zhduket dhe ai merr të vetmin çelës që është. Lisa e vendosur për të zbuluar të vërtetën përdor aftësitë e saj prej hetueseje për ta çuar serish atë në dhomën sekrete për të zgjidhur një mister të vjetër të shkollës.

Sezoni 22 në Shqip nga UniVerseHub
Përkthimi: UniVerseHub
Episodi 1 Elementary School Musical Shkarko titra shqip KËTU
Episodi 2 Loan-a Lisa Shkarko titra shqip KËTU
Episodi 3 MoneyBart Shkarko titra shqip KËTU
Episodi 4 Treehouse of Horror XXI Shkarko titra shqip KËTU
Episodi 5 Lisa Simpson, This Isn't Your Life Shkarko titra shqip KËTU
Episodi 6 The Fool Monty Shkarko titra shqip KËTU
Episodi 7 How Munched Is That Birdie in the Window? Shkarko titra shqip KËTU
Episodi 8 The Fight Before Christmas Shkarko titra shqip KËTU
Episodi 9 Donnie Fatso Shkarko titra shqip KËTU
Episodi 10 Moms I'd Like to Forget Shkarko titra shqip KËTU
Episodi 11 Flaming Moe Shkarko titra shqip KËTU
Episodi 12 Homer the Father Shkarko titra shqip KËTU
Episodi 13 The Blue and the Gray Shkarko titra shqip KËTU
Episodi 14 Angry Dad: The Movie Shkarko titra shqip KËTU
Episodi 15 The Scorpion's Tale Shkarko titra shqip KËTU
Episodi 16 A Midsummer's Nice Dream Shkarko titra shqip KËTU
Episodi 17 Love Is a Many Strangled Thing Shkarko titra shqip KËTU
Episodi 18 The Great Simpsina Shkarko titra shqip KËTU
Episodi 19 The Real Housewives of Fat Tony Shkarko titra shqip KËTU 
Episodi 20 Homer Scissorhands Shkarko titra shqip KËTU 
Episodi 21 500 Keys Shkarko titra shqip KËTU  
______________
»Shkarko episodin e 21-të....KËTU«
*për të shkarkuar titrat shqip kliko episodin përkatës

The Simpsons Season 22 Episode 20 [titra shqip]

Posted by UniVerseHub | | Category: , , , , | 35 comments

The.Simpsons.S22E20.HDTV.XviD-LOL
Episodi 20 data e transmetimit: 8 5 2011
Për informacion për The Simpsons: WikiPedia | IMDbZhanri: Animacion | Komedi
Aktorët:
Lista e plotë e aktorëve:

Dan Castellaneta ...
Homer Simpson

Julie Kavner ...
Marge Simpson 

Nancy Cartwright ...
Bart Simpson

Yeardley Smith ...
Lisa Simpson

Harry Shearer ...
Ned Flanders 

Hank Azaria ...
Chief Wiggum

Pamela Hayden ...
Milhouse Van Houten

Tress MacNeille ...
Agnes Skinner 

Karl Wiedergott ...
Zëra shtesë

Maggie Roswell ...
Helen Lovejoy

Marcia Wallace ...
Edna Krabappel

Russi Taylor ...
Martin PrinceAventurat satirike të një familje punëtore në qytetin e papërshtatshëm të Springfield-it.

Sezoni 22, Episodi 20: Homer Scissorhands

Data e transmetimit 8 Maj 2011

Pasi Homeri zbulon një gjenialitet për të rregulluar flokët dhe hap një sallon të vetin, ai bëhet parrukieri më i kërkuar i gjithë Springfieldit. Por duke qënë i detyruar të dëgjojë të gjitha problemet e grave dhe thashethemet e tyre tërë ditën ai fillon të mendojë që aftësia e tij të mos jetë më një dhuratë por një mallkim. Ndërkohë, kur Milhausi vendos të jetojë çdo ditë në maksimum, ai del nga guaska e vet dhe shfaq dashurinë e tij për Lisën, por vetëm sa për t'i thyer zemrën vetes. Milhausi pastaj bie në sy të një vajze me nam te klasës së pestë, Tafit, duke shtyrë Lisën që të bëjë një levizje të guximshme.

Sezoni 22 në Shqip nga UniVerseHub
Përkthimi: UniVerseHub
Episodi 1 Elementary School Musical Shkarko titra shqip KËTU
Episodi 2 Loan-a Lisa Shkarko titra shqip KËTU
Episodi 3 MoneyBart Shkarko titra shqip KËTU
Episodi 4 Treehouse of Horror XXI Shkarko titra shqip KËTU
Episodi 5 Lisa Simpson, This Isn't Your Life Shkarko titra shqip KËTU
Episodi 6 The Fool Monty Shkarko titra shqip KËTU
Episodi 7 How Munched Is That Birdie in the Window? Shkarko titra shqip KËTU
Episodi 8 The Fight Before Christmas Shkarko titra shqip KËTU
Episodi 9 Donnie Fatso Shkarko titra shqip KËTU
Episodi 10 Moms I'd Like to Forget Shkarko titra shqip KËTU
Episodi 11 Flaming Moe Shkarko titra shqip KËTU
Episodi 12 Homer the Father Shkarko titra shqip KËTU
Episodi 13 The Blue and the Gray Shkarko titra shqip KËTU
Episodi 14 Angry Dad: The Movie Shkarko titra shqip KËTU
Episodi 15 The Scorpion's Tale Shkarko titra shqip KËTU
Episodi 16 A Midsummer's Nice Dream Shkarko titra shqip KËTU
Episodi 17 Love Is a Many Strangled Thing Shkarko titra shqip KËTU
Episodi 18 The Great Simpsina Shkarko titra shqip KËTU
Episodi 19 The Real Housewives of Fat Tony Shkarko titra shqip KËTU 
Episodi 20 Homer Scissorhands Shkarko titra shqip KËTU 
______________
»Shkarko episodin e 20-të....KËTU«
*për të shkarkuar titrat shqip kliko episodin përkatës

The Simpsons Season 22 Episode 19 [titra shqip]

Posted by UniVerseHub | | Category: , , , , | 13 comments

The.Simpsons.S22E19.HDTV.XviD-LOL
Episodi 19 data e transmetimit: 10 4 2011
Për informacion për The Simpsons: WikiPedia | IMDbZhanri: Animacion | Komedi
Aktorët:
Lista e plotë e aktorëve:

Dan Castellaneta ...
Homer Simpson

Julie Kavner ...
Marge Simpson 

Nancy Cartwright ...
Bart Simpson

Yeardley Smith ...
Lisa Simpson

Harry Shearer ...
Ned Flanders 

Hank Azaria ...
Chief Wiggum

Pamela Hayden ...
Milhouse Van Houten

Tress MacNeille ...
Agnes Skinner 

Karl Wiedergott ...
Zëra shtesë

Maggie Roswell ...
Helen Lovejoy

Marcia Wallace ...
Edna Krabappel

Russi Taylor ...
Martin PrinceAventurat satirike të një familje punëtore në qytetin e papërshtatshëm të Springfield-it.

Sezoni 22, Episodi 19: The Real Housewives of Fat Tony

Data e transmetimit 1 Maj 2011
Toni Bullafiqi dhe Selma, motra e topitur e Marxhit, bie në dashuri dhe martohet pas një vorbulle ngasjeje. Marxh ka dyshimet e veta rreth martesës së dasmës pasi Selma fillon ti japë rëndësi pamjes së saj...

Sezoni 22 në Shqip nga UniVerseHub
Përkthimi: UniVerseHub
Episodi 1 Elementary School Musical Shkarko titra shqip KËTU
Episodi 2 Loan-a Lisa Shkarko titra shqip KËTU
Episodi 3 MoneyBart Shkarko titra shqip KËTU
Episodi 4 Treehouse of Horror XXI Shkarko titra shqip KËTU
Episodi 5 Lisa Simpson, This Isn't Your Life Shkarko titra shqip KËTU
Episodi 6 The Fool Monty Shkarko titra shqip KËTU
Episodi 7 How Munched Is That Birdie in the Window? Shkarko titra shqip KËTU
Episodi 8 The Fight Before Christmas Shkarko titra shqip KËTU
Episodi 9 Donnie Fatso Shkarko titra shqip KËTU
Episodi 10 Moms I'd Like to Forget Shkarko titra shqip KËTU
Episodi 11 Flaming Moe Shkarko titra shqip KËTU
Episodi 12 Homer the Father Shkarko titra shqip KËTU
Episodi 13 The Blue and the Gray Shkarko titra shqip KËTU
Episodi 14 Angry Dad: The Movie Shkarko titra shqip KËTU
Episodi 15 The Scorpion's Tale Shkarko titra shqip KËTU
Episodi 16 A Midsummer's Nice Dream Shkarko titra shqip KËTU
Episodi 17 Love Is a Many Strangled Thing Shkarko titra shqip KËTU
Episodi 18 The Great Simpsina Shkarko titra shqip KËTU
Episodi 19 The Real Housewives of Fat Tony Shkarko titra shqip KËTU 
______________
»Shkarko episodin e 19-të....KËTU«
*për të shkarkuar titrat shqip kliko episodin përkatës

Anacondas: Trail of Blood [2009] [titra shqip]

Posted by UniVerseHub | | Category: , , , , | 0 commentsNjë Anakonda e krijuar gjenetikisht, e ndarë për gjysëm, rigjeneron vetveten në dy gjarpërinj agresivë të mëdhenj, falë Gjakut të Orkidit.

Anaconda 4: Trail of Blood (titulli origjinal)


Regjisor: Don E. FauntLeRoy


Skenarist: David C. Olson


Yje: Crystal Allen, Calin Stanciu dhe Linden Ashby 


Kohëzgjatja: 89 minuta
Zhanri: Aksion | Horror | Sci-Fi
Me aktorët: Crystal Allen, Calin Stanciu, Linden Ashby, Danny Midwinter, Ana Ularu, Claudiu Bleont, Anca-Ioana Androne

Detaje


Vendi: Romani | SHBA


Gjuha: Anglisht


Data e daljes: 28 Shkurt 2009 (SHBA)Vendi i filmimeve: Bukuresht, Romani

Më shumë informacion: http://www.imdb.com/title/tt1150934/


Shkarko titrat shqip KËTU Anacondas: Trail of Blood (2009)

Sleepy Hollow [1999] [titra shqip]

Posted by UniVerseHub | | Category: , , , , | 0 comments


Ichabod Crane dërgohet në Sleepy Hollow për të hetuar vrasjen e tre njerëzve ne fajin se janë shfaqja e legjendarit, Kalorësi Pakokë.

Regjisor: Tim Burton

Skenaristë: Washington Irving, Kevin Yagher

Yje: Johnny Depp, Christina Ricci dhe Miranda Richardson 

Kohëzgjatja: 105 minuta

Zhanri: Fantazi | Mister | Thriller

Data e daljes: 19 Nëntor 1999 (SHBA) 

Me aktorët: Johnny Depp, Christina Ricci, Miranda Richardson, Michael Gambon, Casper Van Dien

Box Office

Buxheti: $65,000,000 (përafërsisht)

Fundjava e daljes: $30,060,467 (SHBA) (21 Nëntor 1999) (3064 Kinema)

E përgjithshme: $206,071,502 (në tërë botën)

 

Më shumë informacion: http://www.imdb.com/title/tt0162661/

Shkarko titrat shqip KËTU Sleepy Hollow (1999)

The Simpsons Season 20 Episode 11 [titra shqip]

Posted by UniVerseHub | | Category: , , , , | 2 commentsThe.Simpsons.S20E11.HDTV.XviD-LOL
Episodi 11 data e transmetimit: 1 3 2009
Për informacion për The Simpsons: WikiPedia | IMDbZhanri: Animacion | Komedi
Aktorët:
Lista e plotë e aktorëve:

Dan Castellaneta ...
Homer Simpson

Julie Kavner ...
Marge Simpson 

Nancy Cartwright ...
Bart Simpson

Yeardley Smith ...
Lisa Simpson

Harry Shearer ...
Ned Flanders 

Hank Azaria ...
Chief Wiggum

Pamela Hayden ...
Milhouse Van Houten

Tress MacNeille ...
Agnes Skinner 

Karl Wiedergott ...
Zëra shtesë

Maggie Roswell ...
Helen Lovejoy

Marcia Wallace ...
Edna Krabappel

Russi Taylor ...
Martin PrinceAventurat satirike të një familje punëtore në qytetin e papërshtatshëm të Springfield-it.

Sezoni 20, Episodi 11: How the Test Was Won

Data e transmetimit— 1 Mars 2009
Barti dhe miku i tij i stërmunduar dërgohen në një "udhëtim në terren" në Capital City kështuqë ata të mund të humbasin testin e standartizuar, dhe Homeri merr masa që asgjë e keqe të mos ndodhi derisa sigurimi i tyre të hyjë përsëri në fuqi.
 

Sezoni 20 në Shqip nga UniVerseHub
Përkthimi: UniVerseHub
Episodi 1 Sex, Pies and Idiot Scrapes Shkarko titrat shqip KËTU
Episodi 2 Lost Verizon Shkarko titrat shqip KËTU
Episodi 3 Double, Double, Boy in Trouble Shkarko titrat shqip KËTU
Episodi 4 Treehouse of Horror XIX Shkarko titrat shqip KËTU
Episodi 5 Dangerous Curves Shkarko titrat shqip KËTU
Episodi 6 Homer and Lisa Exchange Cross Words Shkarko titrat shqip KËTU
Episodi 7 Mypods and Boomsticks Shkarko titrat shqip KËTU
Episodi 8 The Burns and the Bees Shkarko titrat shqip KËTU
Episodi 9 Lisa the Drama Queen Shkarko titrat shqip KËTU
Episodi 10 Take My Life, Please Shkarko titrat shqip KËTU
Episodi 11 How the Test Was Won Shkarko titrat shqip KËTU

The Simpsons Season 20 Episode 10 [titra shqip]

Posted by UniVerseHub | | Category: , , , , | 0 commentsThe.Simpsons.S20E10.HDTV.XviD-LOL
Episodi 10 data e transmetimit: 15 2 2009
Për informacion për The Simpsons: WikiPedia | IMDbZhanri: Animacion | Komedi
Aktorët:
Lista e plotë e aktorëve:

Dan Castellaneta ...
Homer Simpson

Julie Kavner ...
Marge Simpson 

Nancy Cartwright ...
Bart Simpson

Yeardley Smith ...
Lisa Simpson

Harry Shearer ...
Ned Flanders 

Hank Azaria ...
Chief Wiggum

Pamela Hayden ...
Milhouse Van Houten

Tress MacNeille ...
Agnes Skinner 

Karl Wiedergott ...
Zëra shtesë

Maggie Roswell ...
Helen Lovejoy

Marcia Wallace ...
Edna Krabappel

Russi Taylor ...
Martin PrinceAventurat satirike të një familje punëtore në qytetin e papërshtatshëm të Springfield-it.

Sezoni 20, Episodi 10: Take My Life, Please

Data e transmetimit— 15 Shkurt 2009

Homeri zbulon se në të vërtetë ai i ka fituar zgjedhjet për përfaqësues klase në vitin e fundit të gjimnazit, dhe atij i jepet mundësia që të shohë se sa ndryshe do të kishte qënë jeta e tij po të kishte ndodhur.

Sezoni 20 në Shqip nga UniVerseHub
Përkthimi: UniVerseHub
Episodi 1 Sex, Pies and Idiot Scrapes Shkarko titrat shqip KËTU
Episodi 2 Lost Verizon Shkarko titrat shqip KËTU
Episodi 3 Double, Double, Boy in Trouble Shkarko titrat shqip KËTU
Episodi 4 Treehouse of Horror XIX Shkarko titrat shqip KËTU
Episodi 5 Dangerous Curves Shkarko titrat shqip KËTU
Episodi 6 Homer and Lisa Exchange Cross Words Shkarko titrat shqip KËTU
Episodi 7 Mypods and Boomsticks Shkarko titrat shqip KËTU
Episodi 8 The Burns and the Bees Shkarko titrat shqip KËTU
Episodi 9 Lisa the Drama Queen Shkarko titrat shqip KËTU
Episodi 10 Take My Life, Please Shkarko titrat shqip KËTU

Shaolin [2011] [titra shqip]

Posted by UniVerseHub | | Category: , , , | 0 commentsKina është e zhytur në konflikt ndërsa kryekomandantët vazhdojnë armiqësitë në përpjekje për të shtrirë fuqinë e tyre duke luftuar vendet përreth...

Regjisor: Benny Chan


Skenaristë: Cheung Tan, Alan Yuen


Yje: Andy Lau, Nicholas Tse dhe Bingbing Fan

Kohëzgjatja: 131 minuta
Zhanri: Aksion | Dramë
Data e daljes: 20 Janar 2011 (Australi)
Me aktorët: Andy Lau, Nicholas Tse, Bingbing Fan, Jackie Chan, Jacky Wu, Yu Xing, Xin Xin Xiong

Detaje


Vendi: Hong Kong | Kinë


Gjuha: Mandarin | Kantonezë

Box Office


Buxheti: $29,000,000 (përafërsisht)


Më shumë informacion: http://www.imdb.com/title/tt1533749/

Shkarko titrat shqip KËTU Shaolin (2011)

Gladiator [2000] [titra shqip]

Posted by UniVerseHub | | Category: , , , , | 0 comments

Kur një gjeneral romak tradhtohet dhe familja e tij vritet nga një princ i korruptuar, ai vjen në Romë si një gladiator për të kërkuar hakmarrje.

Regjisor: Ridley Scott


Skenarist: David Franzoni


Yje: Russell Crowe, Joaquin Phoenix dhe Connie Nielsen 

Kohëzgjatja: 155 minuta

Zhanri: Aksion | Aventurë | Dramë

Data e daljes: 5 Maj 2000 (SHBA)

Me aktorët: Russell Crowe, Joaquin Phoenix, Connie Nielsen, Oliver Reed, Richard Harris, Derek Jacobi, Djimon Hounsou

Çmime: Fitues i 5 çmimeve Oskar. Fitues i 45 çmimeve të tjera dhe 79 kandidime

Vlerësimi në IMDb: 8.4/10

Vendi i filmimeve: Ait Benhaddou, Ouarzazate, Marok

Box Office

Buxheti: $103,000,000 (përafërsisht)

Fundjava e daljes: $34,819,017 (SHBA) (7 Maj 2000) (2938 Kinema)

E përgjithshme: $258,264,745 (në tërë botën) (përveç SHBA)

 

Më shumë informacion: http://www.imdb.com/title/tt0172495/


Shkarko titrat shqip KËTU Gladiator (2000)

Fair Game [2010] [titra shqip]

Posted by UniVerseHub | | Category: , , , , | 0 comments

 

Regjisor: Doug Liman


Skenaristë: Jez Butterworth, John-Henry Butterworth


Yje: Naomi Watts, Sean Penn dhe Sonya Davison 

Kohëzgjatja: 108 minuta
Zhanri: Biografi | Dramë | Thriller   
Data e daljes: 15 Tetor 2010 (Norvegji)


Më shumë informacion: http://www.imdb.com/title/tt0977855/

Shkarko titrat shqip KËTU Fair Game (2010)

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 [2010] [titra shqip]

Posted by UniVerseHub | | Category: , , , , | 7 comments

Ndërkohë që Harry lufton me kohën dhe djallin që të shkatërrojë Horkrukset, ai zbulon ekzistencën e tre objekteve më të fuqishëm në botën e magjisë: Dhuratat e Vdekjes.

Regjisor: David Yates


Skenaristë: Steve Kloves, J.K. Rowling


Yje: Daniel Radcliffe, Emma Watson dhe Rupert Grint

Kohëzgjatja: 146 minuta

Zhanri: Aventurë | Dramë | Fantazi

Data e daljes: 19 Nëntor 2010 (SHBA)

Me aktorët: Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint, Bill Nighy, Richard Griffiths

Box Office

Buxheti: £150,000,000 (përafërsisht)

Fundjava e daljes: $125,017,327 (SHBA) (21 Nëntor 2010) (4125 Kinema)

E përgjithshme: $294,980,434 (SHBA) (3 Prill 2011)

 

Më shumë informacion: http://www.imdb.com/title/tt0926084/


Shkarko titrat shqip KËTU Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2010)

.