.

Ninja [2009] [titra shqip] [UniVerseHub]

Posted by UniVerseHub | | Category: |


A westerner named Casey, studying Ninjutsu in Japan, is asked by the Sensei to return to New York to protect the legendary Yoroi Bitsu, an armored chest that contains the weapons of the last Koga Ninja.

Regjisor: Isaac Florentine

Skenari: Boaz Davidson, Boaz Davidson

Yje: Scott Adkins, Tsuyoshi Ihara dhe Mika Hijii

Kohëzgjatja: 86 minuta 

Zhanri: Aksion | Krim | Dramë

Data e daljes:  22 Tetor 2009 në Malajzi

Me aktorët: Scott Adkins, Tsuyoshi Ihara, Mika Hijii, Todd Jensen, Togo Igawa

 

Vendi: SHBA

Gjuha: Anglisht | Japonisht

Më shumë informacion: http://www.imdb.com/title/tt1182921/

Shkarko titrat shqip KËTU

0 comments:


Leave a Reply

.