.

The Social Network [2010] [titra shqip] [UniVerseHub]

Posted by UniVerseHub | | Category: , , |


A story about the founders of the social-networking website, Facebook.

Në vjeshtën e vitit 2003, një student i vitit të dytë në Harvard dhe një gjeni në programim, Mark Zuckerberg, ulet në kompjutrin e tij dhe fillon të punojë mbi një ide të re. Në të njëjtën kohë duke shkruar në blogun e tij dhe duke programuar ai fillon atë që shumë shpejt do të kthehet në rrjetin social më të përdorur në gjithë botën i cili do të sjellë edhe një revolucion në komunikim. Mark Zuckerberg do të kthehet në bilionerin më të ri në histori. Megjithatë gjatë këtij suksesi ai do të ndeshet edhe me probleme personale dhe ligjore.


Regjisor: David Fincher
Skenari: Aaron Sorkin, Ben Mezrich
Yje: Jesse Eisenberg, Andrew Garfield dhe Justin Timberlake
Data e daljes: 1 Tetor 2010 në SHBA
Kohëzgjatja: 121 minuta
Zhanri: Biografi | Dramë | Histori
Me aktorët: Jesse Eisenberg, Rooney Mara, Bryan Barter, Dustin Fitzsimons, Joseph Mazzello, Patrick Mapel

Faqja Zyrtare:


Vendi: SHBA
Gjuha: Anglisht

Box Office

Buxheti:

$50,000,000 (përafërsisht)

Fundjava e daljes:

$22,445,653 (SHBA) (4 Tetor 2010) (2771 Kinema)

E përgjithshme:

$84,871,492 (SHBA) (7 Nëntor 2010)

Më shumë informacion: http://www.imdb.com/title/tt1285016/

Shkarko filmin me titra shqip: Kliko Këtu
Shkarko vetëm titrat shqip KËTU

0 comments:


Leave a Reply

.