.

Spartacus: Blood and Sand [2010] [titra shqip]

Posted by UniVerseHub | | Category: |


 
TITULLI NË SHQIP: SPARTAKU: GJAK DHE RËRË
ZHANRI: AKSION, DRAMË, FANTAZI
ME AKTORËT: Andy Whitfield, John Hannah, Manu Bennett, Lucy Lawless
KOHËZGJATJA: 60 MINUTA
GJUHA: ANGLISHT
VENDET KU ËSHTË XHIRUAR: Auckland, ZELANDË E RE
KOMPANIA: Starz Media

PËR MË SHUMË INFORMACION PËR KËTË SERIAL:  KLIKO KËTU
PËR TË SHKARKUAR TITRAT E EPISODIT TË GJASHTË: KLIKO KËTU
PËR TË SHKARKUAR TITRAT E EPISODIT TË PESTË: KLIKO KËTU

PËR TË SHKARKUAR TITRAT E EPISODËVE TË MËPARSHME: KLIKO KËTU

0 comments:


Leave a Reply

.