.

Dinosaur [2000] [titra shqip]

Posted by UniVerseHub | | Category: , , , , |


Një dinosaur jetim rritet nga një majmun dhe merr një rrugë të rrezikshme për në një tempull pas rënies së metoriteve që i shkatërron shtëpinë.

Regjisorë: Eric Leighton, Ralph Zondag

Skenaristë: Walon Green, Thom Enriquez 

Yje: D.B. Sweeney, Julianna Margulies dhe Samuel E. Wright

Kohëzgjatja: 82 minuta
Zhanri: Animacion | Aventurë | Familjar
Data e daljes: 19 Maj 2000 (SHBA)


Box Office

Buxheti: $127,500,000 (përafërsisht)

Fundjava e daljes: $38,854,851 (SHBA) (21 Maj 2000) (3257 Kinema)

E përgjithshme: $354,248,063 (në tërë botën)


Më shumë informacion: http://www.imdb.com/title/tt0130623/

Shkarko titrat shqip KËTU Dinosaur (2000)

0 comments:


Leave a Reply

.