.

Black Dynamite [2009] [titra shqip] [UniVerseHub]

Posted by UniVerseHub | | Category: , , , , |Dinamiti i Zi është ylli afro-amerikan më i madh i aksionit i viteve 70-të. Kur vëllai i tij i vetëm vritet nga Njeriu është në dorën e tij që të gjejë drejtësi.

Regjisor:

Scott Sanders

Skenaristë:

Michael Jai White, Byron Minns

Yje:

Arsenio Hall, Tommy Davidson dhe Michael Jai White
Kohëzgjatja: 84 minuta
Zhanri: Aksion | Aventurë | Komedi
Data e daljes: 13 Janar 2010 (Francë)
Me aktorët: Arsenio Hall, Tommy Davidson, Michael Jai White, Obba Babatundé, Kevin Chapman

Box Office

Buxheti:

$2,900,000 (përafërsisht)

Fundjava e daljes:

$131,862 (SHBA) (18 Tetor 2009) (70 Kinema)

E përgjithshme:

$228,477 (SHBA) (25 Tetor 2009) 
 
Për informacion për këtë film: http://www.imdb.com/title/tt1190536/

Shkarko titrat shqip Black Dynamite 
http://www.megaupload.com/?d=19A6D320


Taoist Secrets of Love - Cultivating Male Sexual Energy http://www.megaupload.com/?d=7KYVZS01
Të tjera:
Operation: Endgame http://www.megaupload.com/?d=6VWPGAE4
House Broken http://www.megaupload.com/?d=CG072QKS
Video gazmore:
http://www.megaupload.com/?d=01YUKLJF
http://www.megaupload.com/?d=ZP334SZB

0 comments:


Leave a Reply

.