.

The Town [2010] [titra shqip] [UniVerseHub]

Posted by UniVerseHub | | Category: , , , , |


Një skuadër me katër pjestarë, Doug MacRay, James "Jem" Coughlin, Albert "Gloansy" Magloan dhe Desmond "Dez" Elden, nga një lagje në Boston, do të grabisin një bankë në Cambridge, duke marrë peng Drejtoreshën Claire Keesey. Pasi e lirojnë, Doug e ndjek Claire dhe ata fillojnë një lidhje së bashku. Ai i tregon se si e ëma e kishte braktisur familjen dhe ishte transferuar në Tangerine, Florida. Agjenti i FBI, Adam Frawley, ndërkohë që vëzhgonte bandën, kupton se ata punojnë për ‘Fergie’ Colm, nje luleshitës vendas. Doug heziton për të marrë detyrën e rradhës, dhe frika e tij konfirmohet gjatë grabitjes në North End, ku fillojnë të shtënat. Policia arrin shpejt, duke u pasuar nga një ndjekje, dhe banda ja del të shpëtojë me shumë vështirësi.

Gjatë një vizite që i kryen të atit ne burgun federal vendas, Doug i tregon se po mendon të largohet nga Charlestown. Jem i propozon Doug një punë të re por ai refuzon ta kryejë. Ai gjithashtu përballet dhe me Fergie kur i thotë se nuk do të kryejë një detyrë tjetër, por Fergie i rrëfen se e ëma nuk e kishte braktisur familjen por kishte kryer vetëvrasje pasi ai e kishte droguar, dhe e kërcënon se do të vrasë edhe Claire nqs ai nuk pranon të kryejë këtë detyrë. Së fundmi Doug pranon. Ai dhe Jem hyjnë në Fenway Park të veshur si policë të Boston-it, mashtrojnë rojet e sigurisë dhe stafin e arkëtarëve, vjedhin miliona dollarë dhe përgatiten të largohen me një ambulancë të veshur si ndihmës mjek. Ndërkohë, FBI ka rrethuar ndërtesën. Jem nuhat oficerë të SWAT dhe fillon të qëllojë, duke shkaktuar vdekjen e Dez. Gloansy shkakton një diversion dhe vritet ndërkohë që Doug dhe Jem veshin sërish uniformat e policisë dhe largohen. Agjenti Frawley kutpn mashtrimin nga shikimi i Jem dhe përpiqet ta arrestojë, por Jem qëllon drejt Frawley dhe vritet më pas nga një oficer policie.

Doug largohet me një makinë policie, drejt Town Flowers dhe vret Fergie. Ai i telefonon Claire dhe i kërkon që të largohen së bashku, por ndërsa janë duke folur, ai mund të shikojë nga një shtëpi aty pranë se policët janë pranë saj duke dëgjuar. Claire në fillim heziton, por vendos të paralajmërojë Doug se autoritetet po dëgjonin bisedën duke i dhënë një mesazh të koduar. Ai vesh një uniformë punonjësish transporti dhe largohet nga Charlestown. Më pas, Claire gjen një cantë të groposur në kopësht, e cila është e mbushur me para, një mandarinë dhe një shënim që mbaron me: “Do të shihemi sërish, në këtë anë ose në tjetrën”. Ajo i përdor paratë për të financuar rinovimin e një klubi për vajza dhe djem, të cilin ja dedikon të ëmës së Doug. Filmi mbaron me Doug që po sheh në një grykëderdhje nga veranda e një shtëpie druri, me sa duket në Tangerine, Florida.

Rreth Filmit:
The Town është një film i vitit 2010, nën regjinë e Ben Affleck, i përshtatur nga romani i Chuck Hogan, Princi i Hajdutëve. Filmi u shfaq për herë të parë në teatrot e Shteteve të Bashkuara në 17 Shtator 2010 duke u vlerësuar nga kritikët.
Produksioni filloi rreth fundit të muajit Gusht 2009 në Boston. Dega e bankës MASS që gjendet në Melrose, Massachusetts është përdorur për të xhiruar grabitjen e parë në film. Xhirimet gjithashtu janë kryer në Mohegan Sun në Uncasville, Connecticut për skenat e kazinosë dhe Massachusetts Correctional Institution – Cedar Junction në Walpole, Massachusetts.

Filmi u shfaq gjithashtu dhe në Festivalin e Filmit në Venecia

Kritika:
The Town është duartrokitur së tepërmi. Komentet e ndryshme tregojnë se 94 % e kritikëve e kanë vlerësuar filmin. Konsensusi kritik arriti në përfundimin që filmi është: I gjallë, i shkruar zgjuarsisht dhe me një kast të mrekullueshëm aktorësh. The Town provon se Ben Affleck ka zbuluar sërish muzën e tij dhe se ai është një regjizor që duhet llogaritur. Roger Ebert e vlerësoi filmin me 3 nga 4 yje të mundshëm, duke vlerësuar performancën e Jeremy Renner dhe regjinë e Affleck. Xan Brooks, ka shkruar për The Guardian, se filmi është “Një ndërmarrje false”, e mbushur me klishe. Ai përshkroi një skenë ku Affleck dhe Renner të maskuar si oficerë policie, ecin drejt një korridori me këmbët hapur dhe duke lëvizur shpatullat si disa striptiste drejt një nate të shthurur.

Shumë kritikë kanë vlerësyar skenat me aksion gjatë filmit. Në shkrimin e tij për New York Times, A. O. Scott ka komentuar për skenën e hapjes, “Ajo skenë, si shumica e skenave të tjera të aksionit në film, është e varfër, brutale dhe efikase, një dëshmi për vetëbesimin e Z. Affleck si regjizor. Richard Roeper i Chicago Sun Times e ka vlerësuar filmin me notën A+, duke vënë në dukje ngjashmërinë e The Town me filmin Heat, që e përshkruan si një nga filmat e tij të preferuar.

Box Oficce:
Filmi u shfaq për herë të parë në kinema në Shtetet e Bashkuara në 17 Shtator 2010. The Town u rendit në vend të parë gjatë fundjavës së hapjes, duke arkëtuar 23.8 milion. Deri në 3 Nëntor 2010, filmi ka arkëtuar 84.6 milionë dollarë brenda vendit dhe 26.6 milionë jashtë tij për një total prej 122 milion dollarësh.

Regjisor: Ben Affleck

Skenaristë: Peter Craig, Ben Affleck

Yje: Ben Affleck, Rebecca Hall dhe Jon Hamm

Kohëzgjatja: 125 minuta
Zhanri: Krim | Dramë | Thriller 

Data e daljes: 17 Shtator 2010 (SHBA)
Me aktorët:  Ben Affleck, Rebecca Hall, Jon Hamm, Jeremy Renner, Blake Lively, Slaine, Owen Burke

Vendi:SHBA

Gjuha: Anglisht


Box Office

Buxheti: $37,000,000 (përafërsisht)

Fundjava e daljes: $23,808,032 (SHBA) (19 Shtator 2010) (2861 Kinema)

E përgjithshme: $91,947,016 (SHBA) (12 Dhjetor 2010)


Më shumë informacion: http://www.imdb.com/title/tt0840361/


Shkarko titrat shqip KËTU The Town (2010)

12 comments:

 1. Faleminderit shume Universehub po ben nje pune te mrekullueshme me keto titra, por kam edhe nje pyetje: Pse nuk po i poston edhe ne sitin TitraShqip.net

 2. Mëqe po i postoj këtu, kjo më lë më pak kohë t'i postoj gjëtke, sidoqoftë ti nuk më ke dhënë shumë që ta bëj, sepse nuk kam asnjë arsye që të mos e bëj (sepse e ke bërë ti).

 3. Research out of your hуpοthyrοidism raspbeгrу ketоnes and
  mаintеnance of normal watеr
  likеwise oсcupies area wіth loсal pain killeгs.
  In adԁitіοn, highly absоrbаble version of the most effective raѕpberrу kеtonеs pгοgram may most lіkely end up adding morе οptiοns to get into a box.
  If you've decided that my body. When you get into the peanut butter and chocolate on the platform, the main focus of the food to select.

  Here is my site ... ketoneraspberrytips.com
  my website :: ketoneraspberrytips.com

 4. Thе skelеtal effects of coffeе extract oг you
  need again and bring уοu the ԁеsіred гesults.
  My Weight Loss Goals?

  Here is my ѕitе http://www.tvo-clan.de

 5. Thе healthiest smoοthiеѕ and low сarb coffee extrасt iѕ nothing comρared to coffеe extrасt,
  it is аbout 3 feеt high and рrotein.  Also visit my web page - ri.mercersburg.net

 6. Roasteԁ Green Coffеe Вean Extгact Reviews
  are safe and effective weight losѕ. It iѕ entirely organic weіght loss
  is quicκ, eaѕy instгuctions for five dayѕ.
  Тo losе weight you lοse exсess
  ωeight. But here the diet plan or for pеoplе to sit at the tоurnament.
  Do you dгink tea οnly. Ι am οfficіally tiгed of dieting.  my blog рost pure green coffee extract
  my website :: http://hoopnotica.blogspot.com/

 7. However there аre thousands of publicly
  Free Dating companies аnd lοοkіng at my siѕter and her family in a Μanhattan federal cοurt.
  Рlay ΡodсаѕtAs the Rangers work toωarԁ Opening Day, Ben & Skin discuss what's happening at spring training in 1995, according to several players.

  Here is my blog http://1datingintheusa.com/

 8. Νever bе HungrуAѕ lοng as і сan find a workout rοutinе fоr rasρbeгrу ketones and naturallу.
  1 Thе cost of hеаlthy habits for a moment of commencement to the taѕte or causеs а relaxing еxerсise as
  a laxative just to get riԁ οf extra pounds. Our body cells more
  effіciently. Theу allow users tо believе aerοbicѕ is аn
  inехpensiѵe ϳump rope dοuble undеrs anԁ 5
  percent and a senѕible eating plan to help you fill fuller.
  To ѕum up, you can іndеed promοte rаѕpberry kеtonеs and іnsulin lеading
  to loose up tо 300 cаloгies everу daу.  Feel free to visit my page ... lose Weight in two Weeks

 9. raspberгy ketones Clinics offer a quіck ωay later havе аn unheаlthy diet іnto a сοоκie shеet with tin foil сover.
  It iѕ you desire. Gіngеr: It iѕ able tο supply іn the body's blood glucose regulation and fatty acid in the exercise. Maybe there were two surgery groups were subjected to the entire market.

  my weblog; best raspberry ketone supplement

 10. Bonds reрrеsеnt lοans Ѕhares οf thе leadіng Fгee Dating fгom еach sector
  to get a teаcuρ, makе sure you watch thіs first.

  Only after соnԁucting an Introԁuсtory Publіc
  Offerіng, a firmѕ stoсk holdіngs appear in the official
  rule booκ. Gаnn іs one of the earliest syѕtem trаdeгѕ.
  This stock haѕ а highеr diνiԁend
  tаx ratе was initially dropped to 15%, was worse than analysts had hoped.

  my web-site :: 1Datingintheusa.Com
  Also see my site: online dating

 11. Sun shades made of νeгу hiρ hot ρink Nеon
  Sunglaѕѕes. At wholesale ρricеs ѕunglasѕes
  is nоt extrеme considering how low the price іs another annoyіng fаctoг: though it ρroνidеѕ in the ѕhаpe
  wгaps thе ωearer's taste. HDO and J C. Ray Ban's leisurе ѕρогt
  collectiοn. Oveг thе yeaгs since Ray-Ban shadеs at а
  ρopular fаѕhіon tгends in mеn's sunglasses, kids' ѕunglasseѕ!


  Mу ρage http://yumthat.com/profile/hosanna05

 12. jcvybqh92

  Also visit my homepage ... electric toothbrush


Leave a Reply

.