.

[titra shqip] Ink [2009] [UniVerseHub]

Posted by UniVerseHub | | Category: |


Data e daljes: 10 Nëntor 2009 në SHBA
Zhanri: Aksion | Fantazi | Fanta-Shkencë
Përmbajtja: John dhe Emma, baba dhe bijë, dërgohen në mes të një përleshjeje mes së mirës dhe së keqes, në botën e ëndrrave. Një tregim alegorik dashurie, humbjeje dhe kërkimi të së vërtetës. Një dallgëzim i vazhdueshëm mes koshiencës dhe subkoshiencës.

RapidShare:
http://rapidshare.com/files/337442411/Ink__2009__-_Alb_nga_mini.part01.rar
http://rapidshare.com/files/337486347/Ink__2009__-_Alb_nga_mini.part02.rar
http://rapidshare.com/files/337681244/Ink__2009__-_Alb_nga_mini.part03.rar
http://rapidshare.com/files/337701319/Ink__2009__-_Alb_nga_mini.part04.rar
http://rapidshare.com/files/337722316/Ink__2009__-_Alb_nga_mini.part05.rar
http://rapidshare.com/files/337755010/Ink__2009__-_Alb_nga_mini.part06.rar
http://rapidshare.com/files/337785450/Ink__2009__-_Alb_nga_mini.part07.rar
http://rapidshare.com/files/337889420/Ink__2009__-_Alb_nga_mini.part08.rar
http://rapidshare.com/files/337933264/Ink__2009__-_Alb_nga_mini.part09.rar
http://rapidshare.com/files/337957756/Ink__2009__-_Alb_nga_mini.part10.rar
http://rapidshare.com/files/337990995/Ink__2009__-_Alb_nga_mini.part11.rar

0 comments:


Leave a Reply

.