.

[titra shqip] Predators [2010] [UniVerseHub]

Posted by UniVerseHub | | Category: , |Një skuadër e përbërë nga vrasësit më të rrezikshëm, anëtarë të Yakuzas, vrasës-mercenarë të kërkuar nga FBI, ushtarë dhe një shkencëtar gjëndet në një planet të panjohur dhe me një synim: të mbijetojë nga raca e re e Gjuetarëve (Predators)
Për informacion për këtë film: http://www.imdb.com/title/tt1424381/

Për të shkarkuar filmin:

LetItBit>
http://letitbit.net/download/1525508/53108.5d9c63ddc6159260e3bc9e20ebef/Predators.2010.1080p.BluRay.x264.DTS.WiKi.part01.rar.html
http://letitbit.net/download/1525508/64586.6fe0d8aa4aa2673d49c4a1450754/Predators.2010.1080p.BluRay.x264.DTS.WiKi.part02.rar.html
http://letitbit.net/download/1525508/84787.82024a516a569b6407446871dbfa/Predators.2010.1080p.BluRay.x264.DTS.WiKi.part03.rar.html
FileServe>
http://www.fileserve.com/file/qhRc6pM/Predators.2010.1080p.BluRay.x264.DTS-WiKi.part01.rar
http://www.fileserve.com/file/EVBAqwk/Predators.2010.1080p.BluRay.x264.DTS-WiKi.part02.rar
http://www.fileserve.com/file/BDrrjN4/Predators.2010.1080p.BluRay.x264.DTS-WiKi.part03.rar
http://www.fileserve.com/file/qKdZh5E/Predators.2010.1080p.BluRay.x264.DTS-WiKi.part04.rar
http://www.fileserve.com/file/2AFq6RS/Predators.2010.1080p.BluRay.x264.DTS-WiKi.part05.rar
http://www.fileserve.com/file/EtRcGgT/Predators.2010.1080p.BluRay.x264.DTS-WiKi.part06.rar
http://www.fileserve.com/file/JysvUYN/Predators.2010.1080p.BluRay.x264.DTS-WiKi.part07.rar
http://www.fileserve.com/file/KGzRBMz/Predators.2010.1080p.BluRay.x264.DTS-WiKi.part08.rar
http://www.fileserve.com/file/9GtzJeu/Predators.2010.1080p.BluRay.x264.DTS-WiKi.part09.rar
http://www.fileserve.com/file/Y5Vv6W7/Predators.2010.1080p.BluRay.x264.DTS-WiKi.part10.rar
http://www.fileserve.com/file/zQT2CsE/Predators.2010.1080p.BluRay.x264.DTS-WiKi.part11.rar
http://www.fileserve.com/file/FhFArYy/Predators.2010.1080p.BluRay.x264.DTS-WiKi.part12.rar
http://www.fileserve.com/file/MjwZtG3/Predators.2010.1080p.BluRay.x264.DTS-WiKi.part13.rar
http://www.fileserve.com/file/c9a3Bkk/Predators.2010.1080p.BluRay.x264.DTS-WiKi.part14.rar
http://www.fileserve.com/file/ABfD8YP/Predators.2010.1080p.BluRay.x264.DTS-WiKi.part15.rar
http://www.fileserve.com/file/gedEtFh/Predators.2010.1080p.BluRay.x264.DTS-WiKi.part16.rar
http://www.fileserve.com/file/Dvz3Ywk/Predators.2010.1080p.BluRay.x264.DTS-WiKi.part17.rar
http://www.fileserve.com/file/RAUKxJQ/Predators.2010.1080p.BluRay.x264.DTS-WiKi.part18.rar
http://www.fileserve.com/file/R9MTzEe/Predators.2010.1080p.BluRay.x264.DTS-WiKi.part19.rar
http://www.fileserve.com/file/SdFMB9H/Predators.2010.1080p.BluRay.x264.DTS-WiKi.part20.rar
http://www.fileserve.com/file/hyCUEDQ/Predators.2010.1080p.BluRay.x264.DTS-WiKi.part21.rar
MegaShares>
http://d01.megashares.com/dl/qUKSkOm/Predators.2010.1080p.BluRay.x264-METiS.mkv
MegaUpload>
http://www.megaupload.com/?d=RK56A73E
Për të shkarkuar titrat shqip:
MegaUpload>
http://www.megaupload.com/?d=SFJCV8GN

2 comments:

  1. Earn free satoshis from Moon Bitcoin. 163 satoshis every 1 hour.

  2. Are you tired of searching for bitcoin faucets?
    Double your claiming speed with this advanced BTC FAUCET ROTATOR.


Leave a Reply

.