.

[titra shqip] Furry Vengeance [2010] [UniVerseHub]

Posted by UniVerseHub | | Category: , |

Një njeri i thjeshtë (Brendan Fraser) shpërngulet bashkë me familjen e tij në Oregon, në një zonë me pyje. Ai mendon që në këtë vend jeta e tij do të jetë më e lehtë dhe me ajër të pastër deri kur takon njëfarë Z. Lajmen, një ndërtues shtëpiash verore me një kompani të vetën të quajtur Ndërmarrja Lajmen, ata do të përballet me një grup protestuesish të cilët nuk duan që shtëpia e tyre të shkatërrohet, por të qëndrojnë siç ka qenë gjithmonë, midis ajrit të pastër në pyje.

Për informacion për këtë film: http://www.imdb.com/title/tt0492389/

Shkarko filmin:
RapidShare>
http://rapidshare.com/files/411146713/Furry.Vengeance.2010.BDRip.XviD.Larceny.part1.rar.html
http://rapidshare.com/files/411146705/Furry.Vengeance.2010.BDRip.XviD.Larceny.part2.rar.html
http://rapidshare.com/files/411146710/Furry.Vengeance.2010.BDRip.XviD.Larceny.part3.rar.html
http://rapidshare.com/files/411146668/Furry.Vengeance.2010.BDRip.XviD.Larceny.part4.rar.html
MegaShares>
http://d01.megashares.com/dl/jHOxTb7/Furry.Vengeance.2010.BDRip.XviD-Larceny.avi
MegaUpload>
http://www.megaupload.com/?d=T13A7EA8
Shkarko vetëm titrat shqip:
Megaupload>
Multiupload>

0 comments:


Leave a Reply

.