.

Hell Ride [2008] [titra shqip] [UniVerseHub]

Posted by UniVerseHub | | Category: |


The story deals with the characters Pistolero, the Gent and Comanche and the deadly, unfinished business among them. 

Regjisor: Larry Bishop


Skenari: Larry Bishop
Yje: Larry Bishop, Dennis Hopper dhe Michael Madsen
Data e daljes: 17 Janar 2009(Japoni)
Zhanri:  Aksion | Aventurë | Dramë | Thriller
Kohëzgjatja: 84 minuta
Me aktorët: Eric Balfour, Larry Bishop, Michael Madsen, Leonor Varela, Dennis Hopper
Vendi: SHBA
Gjuha: Anglisht
Faqja Zyrtare: Japoni | Amerikë
Vendi i filmimit: Los Angeles, Kaliforni, SHBA

Box Office

Fundjava e daljes:

$100,164(SHBA)(10 Gusht 2008)(82 Kinema)

E përgjithshme:

$194,287(SHBA)(17 Gusht 2008)


Më shumë informacion: http://www.imdb.com/title/tt0411475/

Shkarko filmin me titra shqip: MultiUpload
0 comments:


Leave a Reply

.