.

In the Land of Women [2007] [titra shqip] [UniVerseHub]

Posted by UniVerseHub | | Category: |


His world in complete disorder after his break-up with a famous actress, Carter, a young soft-core porn writer, goes to suburban Detroit to care for his sickly Grandmother and heal his broken heart. Along the way he forms a special bond with the family that lives across from his Grandma, and changes the life of each woman...

Regjisor: Jon Kasdan

Skenari: Jon Kasdan

Yje: Adam Brody, Kristen Stewart dhe Meg Ryan

Data e daljes: 20 Prill 2007 (SHBA) 

Zhanri: Komedi | Dramë | Romancë

Kohëzgjatja: 97 minuta

Me aktorët: Elena Anaya, Adam Brody, Kelsey Keel, Danielle Savre, Danielle Savre

Vendi: SHBA

Gjuha: Anglisht

 

Box Office

Buxheti:

$10,000,000 (përafërsisht)

Fundjava e daljes:

$4,712,341 (SHBA) (22 Prill 2007) (2155 Kinema)

E përgjithshme:

$11,043,445 (SHBA) (24 Qershor 2007) 
 
Më shumë informacion: www.imdb.com/title/tt0419843/
 
Shkarko filmin me titra shqip: MultiUpload

0 comments:


Leave a Reply

.