.

You Don't Know Jack [2010] [titra shqip] [UniVerseHub]

Posted by UniVerseHub | | Category: , |

A look at the life and work of doctor-assisted suicide advocate Jack Kevorkian.

Regjisor: Barry Levinson
Skenari: Adam Mazer
Yje: Al Pacino, Brenda Vaccaro dhe John Goodman
Data e daljes: 24 April 2010 (SHBA)

Kohëzgjatja: 134 minuta 
Zhanri: Biografi | Dramë 
Me aktorët: Al Pacino, Brenda Vaccaro, John Goodman, Deirdre O'Connell

Faqja Zyrtare: HBO [SHBA]

Vendi: SHBA
Gjuha: Anglisht
Më shumë informacion: http://www.imdb.com/title/tt1132623/

Shkarko titrat shqip: Kliko Këtu

0 comments:


Leave a Reply

.