.

Elita 5 [muzikë shqip] [UniVerseHub]

Posted by UniVerseHub | | Category: |

Elita 5 Koleksion [46 këngë] [muzikë shqip]

Elita 5 është grup muzikor i zhanrit të muzikës rok. Grupi është krijuar në fillim të viteve
'90 në Tetovë nga Nexhat Mujovi. Anëtarët e grupit janë : Mevaip Mustafi (solo kitarë) ; Besim Ibraimi (daulle) ; Arif Ziberi (vokal); Agron Idrizi (bass kitarë) ; Nexhat Mujovi - Wirusi (Sintisizer - Producent).

Diskografia

 • Elita 5 (1992)
 • Nuk jam Al Kapone (1995)
 • Fol, vetëm fol (1997)
 • Si Merlin Monro
 • Elita 5 Live (2000)
 • Vetëm për ju
 • Bardh e zi (2004)
 • Çmendem (2007)
 • Eci (2009)

Lista e këngëve:
 1. Elita 5 - A nuk është kështu
 2. Elita 5 - Ahh t'isha më i ri!
 3. Elita 5 - Al Kapone
 4. Elita 5 - Ani moj e majra
 5. Elita 5 - Ani more nuse
 6. Elita 5 - Bahu
 7. Elita 5 - Bardh e Zi
 8. Elita 5 - Ç´ka m´ka syri
 9. Elita 5 - Cila je
 10. Elita 5 - Ç'ka  Më Ka Syri
 11. Elita 5 - Dashuria e parë
 12. Elita 5 - Dashuria është diçka tjetër
 13. Elita 5 - Dua të vdes
 14. Elita 5 - E urrej shiun
 15. Elita 5 - Errësira
 16. Elita 5 - Faleminderit
 17. Elita 5 - Fat në fatkeqësi
 18. Elita 5 - Fati i qenit
 19. Elita 5 - Fjalët e qiririt
 20. Elita 5 - Fol vetëm fol
 21. Elita 5 - Harroje vetmine
 22. Elita 5 - Heshtja jote diçka m'thotë
 23. Elita 5 - Iluzioni
 24. Elita 5 - Karvanet kalojnë ...
 25. Elita 5 - Na'sh një herë
 26. Elita 5 - Nora
 27. Elita 5 - Nuk të them të dua
 28. Elita 5 - Parajsa dhe Ferri
 29. Elita 5 - Pendimi
 30. Elita 5 - Prapë këndova
 31. Elita 5 - Rastet kanë fuqi
 32. Elita 5 - Romeo dhe Zhulieta
 33. Elita 5 - S`mund ta blesh shpirtin tim
 34. Elita 5 - Sajzeza
 35. Elita 5 - Shiu vetëm ty të lag
 36. Elita 5 - Si Merlin Monroe
 37. Elita 5 - Simfonia e detit
 38. Elita 5 - S'mund ta blesh shpirtin tim
 39. Elita 5 - Sot këtu, nesër atje
 40. Elita 5 - Te Pres
 41. Elita 5 - Të pres
 42. Elita 5 - Ti e vrave dashurinë
 43. Elita 5 - Trishtimi
 44. Elita 5 - Udhëtari i natës
 45. Elita 5 - Unë e di se ku të dhemb
 46. Elita 5 - Xhi me bane
Shiko video të Elita 5
  Shkarkoje koleksionin me këngë të Elita 5:
  MegaUpload
  Elita 5 Koleksion.part1.rar 95.7MB
  Elita 5 Koleksion.part2.rar 95.7MB
  Elita 5 Koleksion.part3.rar 25.2MB
  http://www.megaupload.com/?d=AYQP6ATT
  http://www.megaupload.com/?d=K1OPDSK9
  http://www.megaupload.com/?d=67OOV71R

  0 comments:


  Leave a Reply

  .