.

Skyline [2010] [titra shqip] [UniVerseHub]

Posted by UniVerseHub | | Category: , , , |
Strange lights descend on the city of Los Angeles, drawing people outside like moths to a flame where...

Regjisorë:

Colin Strause, Greg Strause

Skenaristë:

Joshua Cordes, Liam O'Donnell

Yje:

Eric Balfour, Donald Faison dhe Scottie Thompson
 
Kohëzgjatja: 94 minuta
Zhanri: Sci-Fi | Thriller  
Data e daljes: 12 Nëntor 2010(SHBA)
 
Me aktorët:  Eric Balfour, Donald Faison, Scottie Thompson, Brittany Daniel, Crystal Reed, Neil Hopkins


Storyline

Strange lights descend on the city of Los Angeles, drawing people outside like moths to a flame where an extraterrestrial force threatens to swallow the entire human population off the face of the Earth.

Box Office

Buxheti:

$10,000,000(përafërsisht)

Fundjava e daljes:

$11,692,415(SHBA)(14 Nëntor 2010)(2880 Kinema)

E përgjithshme:

$20,215,790(SHBA)(28 Nëntor 2010)


Shkarko titrat shqip KËTU

0 comments:


Leave a Reply

.