.

Spartacus: Blood and Sand [S01ep01-12] [2010] [titra shqip] [UniVerseHub]

Posted by UniVerseHub | | Category: , , , , |


Watch the story of history's greatest gladiator unfold with graphic violence and explicit sex. This is Spartacus.  
Shiko historinë e madhe të gladiatorëve të mëdhenj të shpalosur me një grafikë të mahnitshme dhune dhe skena seksi eksplicite. Ky është Spartaku.

Romakët, në përpjekjet e tyre për të mbrojtur kufijtë e perandorisë së tyre,bëhen aleatë me Trakët për t'u përballur me Getët, të cilët janë një kërcënim i përbashkët. Pas vendimit të legjionarit Romak për tu kundërvënë ndaj Mithridatit dhe të braktisë luftën ndaj Getëve, Spartaku dhe Trakësit e tjerë do të largohen nga ushtria romake dhe do të kthehen për të mbrojtur fshatrat e tyre që ishin në rrezik. Por legjionari do e kapë atë rob dhe do dërgojë që të vritet në arenën e gladiatërëve...Krijuesit: Steven S. DeKnight
Yje: Andy Whitfield, John Hannah dhe Manu Bennett
Aktorët: Andy Whitfield, Lucy Lawless, John Hannah, Peter Mensah, Manu Bennett, Viva Bianca, Craig Parker, Jai Courtney, Erin Cummings, Nick E. Tarabay, Antonio Te Maioho
Vendi: SHBA
Viti: 2010
Premiera: 22/01/2010
Kohëzgjatja: 60 minuta
Zhanri: Aksion | Aventurë | Biografi

Sezoni 1: Lista e episodeve:

Episodi 1: The Red Serpent

Episodi 2: Sacramentum Gladiatorum

Episodi 3: Legends

Episodi 4: The Thing in the Pit

Episodi 5: Shadow Games

Episodi 6: Delicate Things

Episodi 7: Great and Unfortunate Things

Episodi 8: Mark of the Brotherhood

Episodi 9: Whore

Episodi 10: Party Favors

Episodi 11: Old Wounds

Episodi 12: Revelations

Episodi 13: Kill Them All

Më shumë informacion: iMDB | Faqja Zyrtare

 

Shkarko titrat shqip (nga episodi i parë deri tek i dhjeti):

MegaUpload

Shkarko titrat shqip të episodit të 11-të:

MegaUpload

Shkarko titrat shqip të episodit të 12-të:

MegaUpload

2 comments:

  1. Shume bukur UniverseHub bravo,
    Rrespekte JB.

  2. mund ta vendosesh dhe serine e 13 te lutem ?


Leave a Reply

.