.

Stone [2010] [titra shqip]

Posted by UniVerseHub | | Category: , , , |


Një i burgosur me akuzën e zjarrvënjes kërkon të manipulojë oficerin e lirimit me kusht duke përdorur gruan e tij të bukur.

Regjisor: John Curran

Skenarist: Angus MacLachlan

Yje: Edward Norton, Milla Jovovich dhe Robert De Niro

Kohëzgjatja: 105 minuta
Zhanri: Dramë | Thriller
Data e daljes: 7 Tetor 2010 (Greqi)
Me aktorët: Edward Norton, Milla Jovovich, Robert De Niro, Frances Conroy, Enver Gjokaj, Pepper Binkley

Box Office

Buxheti: $22,000,000 (përafërsisht

Fundjava e daljes: $75,766 (SHBA) (10 Tetor 2010) (6 Kinema)

E përgjithshme: $1,796,024 (SHBA) (19 Dhjetor 2010)


Më shumë informacion: http://www.imdb.com/title/tt1423995/

Shkarko titrat shqip KËTU Stone (2010)

0 comments:


Leave a Reply

.