.

Anacondas: Trail of Blood [2009] [titra shqip]

Posted by UniVerseHub | | Category: , , , , |Një Anakonda e krijuar gjenetikisht, e ndarë për gjysëm, rigjeneron vetveten në dy gjarpërinj agresivë të mëdhenj, falë Gjakut të Orkidit.

Anaconda 4: Trail of Blood (titulli origjinal)


Regjisor: Don E. FauntLeRoy


Skenarist: David C. Olson


Yje: Crystal Allen, Calin Stanciu dhe Linden Ashby 


Kohëzgjatja: 89 minuta
Zhanri: Aksion | Horror | Sci-Fi
Me aktorët: Crystal Allen, Calin Stanciu, Linden Ashby, Danny Midwinter, Ana Ularu, Claudiu Bleont, Anca-Ioana Androne

Detaje


Vendi: Romani | SHBA


Gjuha: Anglisht


Data e daljes: 28 Shkurt 2009 (SHBA)Vendi i filmimeve: Bukuresht, Romani

Më shumë informacion: http://www.imdb.com/title/tt1150934/


Shkarko titrat shqip KËTU Anacondas: Trail of Blood (2009)

0 comments:


Leave a Reply

.