.

Sleepy Hollow [1999] [titra shqip]

Posted by UniVerseHub | | Category: , , , , |


Ichabod Crane dërgohet në Sleepy Hollow për të hetuar vrasjen e tre njerëzve ne fajin se janë shfaqja e legjendarit, Kalorësi Pakokë.

Regjisor: Tim Burton

Skenaristë: Washington Irving, Kevin Yagher

Yje: Johnny Depp, Christina Ricci dhe Miranda Richardson 

Kohëzgjatja: 105 minuta

Zhanri: Fantazi | Mister | Thriller

Data e daljes: 19 Nëntor 1999 (SHBA) 

Me aktorët: Johnny Depp, Christina Ricci, Miranda Richardson, Michael Gambon, Casper Van Dien

Box Office

Buxheti: $65,000,000 (përafërsisht)

Fundjava e daljes: $30,060,467 (SHBA) (21 Nëntor 1999) (3064 Kinema)

E përgjithshme: $206,071,502 (në tërë botën)

 

Më shumë informacion: http://www.imdb.com/title/tt0162661/

Shkarko titrat shqip KËTU Sleepy Hollow (1999)

0 comments:


Leave a Reply

.