.

Fair Game [2010] [titra shqip]

Posted by UniVerseHub | | Category: , , , , |

 

Regjisor: Doug Liman


Skenaristë: Jez Butterworth, John-Henry Butterworth


Yje: Naomi Watts, Sean Penn dhe Sonya Davison 

Kohëzgjatja: 108 minuta
Zhanri: Biografi | Dramë | Thriller   
Data e daljes: 15 Tetor 2010 (Norvegji)


Më shumë informacion: http://www.imdb.com/title/tt0977855/

Shkarko titrat shqip KËTU Fair Game (2010)

0 comments:


Leave a Reply

.