.

[titra shqip] The Time Traveler's Wife [2009] [UniVerseHub]

Posted by UniVerseHub | | Category: |

The.Time.Travelers.Wife.aLBSubs.Muxed.2009DVDRip

Përmbajtja: Një dramë romantike rreth një biblotekari nga Çikago me një gen që i shkakton në menyrë të pavullnetshme udhëtim në kohë, dhe pështjellimet që krijon për martesën e tij... 
Data e daljes: 14 Gusht 2009 në SHBA
Zhanri: Dramë | Fantazi | Mister | Romancë
Çmime: Tre kandidime
Me aktorët: Michelle Nolden, Alex Ferris, Arliss Howard, Eric Bana
Kohëzgjatja: 107 minuta
Titulli në shqip: Gruaja e njeriut që udhëtonte në kohë
..për më shumë informacion për këtë film: http://www.imdb.com/title/tt0452694/
[Video]
Madhësia: 689 MB
Formati: Matroska [mkv]
Muxed subtitles

Shkarko filmin me titra shqip:
http://www.megaupload.com/?d=34R195UB
http://www.megaupload.com/?d=6JNGLLKO
http://www.megaupload.com/?d=YLCRP3ON
http://www.megaupload.com/?d=QJW26GFS
http://www.megaupload.com/?d=EWLA6AWX
http://www.megaupload.com/?d=2YN4O8ZG
http://www.megaupload.com/?d=LYLLEVCT
http://www.megaupload.com/?d=OGIXK94A

0 comments:


Leave a Reply

.