.

[titra shqip] Law Abiding Citizen [2009] [UniVerseHub]

Posted by UniVerseHub | | Category: |


Data e daljes: 16 Tetor 2009 në SHBA
Zhanri: Krim | Dramë | Thriller
Me aktorët: Jamie Foxx, Gerard Butler, Colm Meaney, Bruce McGill, Leslie Bibb
..për më shumë informacion për këtë film: kliko këtu
Shiko trailerin: kliko këtu 
Shko në faqen zyrtare: kliko këtu

Shkarko filmin dhe titrat shqip të Law Abiding Citizen:

http://www.megaupload.com/?d=G3YI0JZQ
http://www.megaupload.com/?d=4L3GSX1X

1 comments:

  1. links removed :(


Leave a Reply

.