.

Altitude [2010] [titra shqip] [UniVerseHub]

Posted by UniVerseHub | | Category: |


After a mysterious malfunction sends their small plane climbing out of control, a rookie pilot and her four teenage friends find themselves trapped in a deadly showdown with a supernatural force.

Pas disa problemeve teknike misterioze të cilat bëjnë që aeroplani i tyre të dalë jashtë kontrolli, një pilote fillestare dhe katër shokët e saj e gjejnë e veten të rrethuar nga një forcë mbinatyrore.
Regjisor: Kaare Andrews

Skenari: Paul A. Birkett
Yje: Jessica Lowndes, Julianna Guill dhe Ryan Donowho

Kohëzgjatja: 90 minuta
Zhanri: Horror | Mister | Fantastiko-Shkencor | Thriller

Me aktorët: Jessica Lowndes, Julianna Guill, Ryan Donowho, Landon Liboiron

Faqja Zyrtare: Faqja Zyrtare

Vendi: Kanada | SHBA

Gjuha: Anglisht

Më shumë informacion: http://www.imdb.com/title/tt1407049/

Shkarko filmin me titra shqip: MegaUpload

0 comments:


Leave a Reply

.