.

Charlie St. Cloud [2010] [titra shqip] [UniVerseHub]

Posted by UniVerseHub | | Category: |


Charlie St. Cloud is a young man overcome by grief at the death of his younger brother. So much so that he takes a job as caretaker of the cemetery in which his brother is buried. Charlie has a special lasting bond with his brother though, as he can see him. Charlie meets up with his brother (Sam) each night to play catch and talk...

Charlie St. Cloud që pas vdekjes së vëllait të vogël ka ndryshuar shumë dhe e ka shumë të vështirë të vazhdojë jetën. Ai madje fillon edhe punë si pastrues tek varresat ku dhe është varrosur vëllai i tij. Por kur një vajzë hyn në jetën e tij, ai duhet të bëjë një zgjidhje… të mbajë premtimin që i bëri Samit apo të shkojë pas vajzës që ai dashuron.

Regjisor: Burr Steers
Skenari: Craig Pearce, Lewis Colick
Yje: Zac Efron, Kim Basinger dhe Charlie Tahan
Data e daljes: 30 Korrik 2010 (SHBA)

Kohëzgjatja: 99 minuta
Zhanri: Fantazi | Romancë | Dramë

Me aktorët: Zac Efron, Charlie Tahan, Amanda Crew, Augustus Prew, Donal Logue

Box Office
Fundjava e daljes:
$12,381,585 (SHBA) (1 Gusht 2010) (2718 Kinema)
E përgjithshme:
$31,136,950 (USA) (12 Shtator 2010)

Më shumë informacion: http://www.imdb.com/title/tt1438254/

Shkarko filmin me titra shqip:  MegaUpload

0 comments:


Leave a Reply

.