.

King of the Avenue [2010] [titra shqip] [UniVerseHub]

Posted by UniVerseHub | | Category: |


There's no right way to do wrong.
Një shitës droge i shet shpirtin e tij djallit vetëm që të bëhet shitësi më i madh në lagje.

Regjisor: Ryan Combs
Skenari: Ryan Combs
Yje: Ving Rhames, Simon Rex dhe Esai Morales
Data e daljes: 17 Shtator 2010 (SHBA)

Kohëzgjatja: 83 minuta
Zhanri: Thriller
Me aktorët: Ving Rhames, Simon Rex, Esai Morales, Erick Nathan, Elizabeth Di Prinzio

Box Office

Buxheti:

$2,500,000 (përafërsisht)

Më shumë informacion: http://www.imdb.com/title/tt1560963/

Shkarko filmin me titra shqip: MegaUpload

0 comments:


Leave a Reply

.