.

Scarface [1983] [titra shqip] [UniVerseHub]

Posted by UniVerseHub | | Category: |


In 1980 Miami, a determined Cuban immigrant takes over a drug empire while succumbing to greed. (Cartel not Mafia)

Regjisor: Brian De Palma
Skenari: Oliver Stone
Yje: Al Pacino, Michelle Pfeiffer dhe Steven Bauer

Kohëzgjatja: 170 minuta
Zhanri: Krim | Dramë | Thriller 
Data e daljes: 9 Dhjetor 1983 (SHBA)

Me aktorët: Al Pacino, Steven Bauer, Michelle Pfeiffer, Mary Elizabeth Mastrantonio

Storyline

Remake of the 1932 film, which follows the rise of Tony Montana, a Cuban emigre who, with his friend Manny Ray, builds a strong criminal empire in early 1980's Miami. 
Vendi: SHBA
Gjuha: Anglisht

Box Office

Buxheti:

$25,000,000 (përafërsisht)

Fundjava e daljes:

$242,821 (SHBA) (21 Shtator 2003) (13 Kinema)

E përgjithshme:

$45,598,982 (SHBA)

Më shumë informacion: http://www.imdb.com/title/tt0086250/


Shkarko titrat shqip KËTU

0 comments:


Leave a Reply

.