.

13 [2010] [titra shqip] [UniVerseHub]

Posted by UniVerseHub | | Category: , , , |Një burrë i ri naiv përvetëson identitetin e një njeriu të vdekur dhe e gjen veten të pështjelluar keq në një botë të errët fuqie, dhune, dhe shanset janë ku njerëzit vënë baste pas dyerve të mbyllura mbi jetët e të tjerëve.

Regjisor:

Géla Babluani

Skenaristë:

Géla Babluani, Greg Pruss

Yje:

Jason Statham, Mickey Rourke dhe Emmanuelle Chriqui 
Zhanri: Dramë | Thriller 
Viti i daljes: 2010 (SHBA)
Me aktorët: Jason Statham, Mickey Rourke, Emmanuelle Chriqui, Alexander Skarsgård, Michael Shannon

Box Office

Fundjava e daljes:

€70,849 (Greqi) (23 Shtator 2010) (15 Kinema) 

Më shumë informacion: http://www.imdb.com/title/tt0798817/

Shkarko titrat shqip KËTU 13 (2010)

0 comments:


Leave a Reply

.