.

Unrivaled [2010] [titra shqip] [UniVerseHub]

Posted by UniVerseHub | | Category: , , , , |Luftëtari më i mirë në botë bën dy punë. I vetmi problem... ai nuk e di se është më i miri. Ringo Duran...

Regjisor:

Warren P. Sonoda

Skenaristë: 

Hector Echavarria, Brad Bode

Yje:

Hector Echavarria, Steven Yaffee dhe Nicholas Campbell

Zhanri: Aksion | Dramë | Sport
Kohëzgjatja: 107 minuta
Me aktorët: Hector Echavarria, Steven Yaffee, Nicholas Campbell, Jordan Madley, Ashleigh Hubbard, Al Sapienza


Më shumë informacion: http://www.imdb.com/title/tt1426325/

Shkarko titrat shqip KËTU Unrivaled (2010)

0 comments:


Leave a Reply

.