.

7 Days [2010] [titra shqip]

Posted by UniVerseHub | | Category: , , , |

Një doktor kërkon hakmarrje duke marrë peng, duke torturuar dhe duke vrarë njeriun i cili përdhunoi dhe vrau vajzën e tij të vogël.

Les 7 jours du talion (titulli origjinal)


Regjisor: Daniel Grou


Skenaristë: Patrick Senécal, Patrick Senécal


Yje: Claude Legault, Rémy Girard dhe Martin Dubreuil

Kohëzgjatja: 105 minuta
Zhanri: Horror | Thriller
Data e daljes: 12 Nëntor 2010 (Meksikë)
Me aktorët: Claude Legault, Rémy Girard, Martin Dubreuil, Fanny Mallette, Rose-Marie Coallier, Alexandre Goyette

Vendi: Kanada
Gjuha: Frengjisht

Box Office


Buxheti: $CAD3,400,000 (përafërsisht)


Fundjava e daljes: $CAD176,969 (Kanada) (7 Shkurt 2010)


Më shumë informacion: 

Shkarko titrat shqip KËTU 7 Days (2010)

0 comments:


Leave a Reply

.