.

Cyborg [1989] [titra shqip]

Posted by UniVerseHub | | Category: , , , |


Një artist marcial kërkon një vrasës në një qytet të së ardhmes të infektuar nga murtaja.

Regjisor: Albert Pyun

Skenarist: Kitty Chalmers

Yje: Jean-Claude Van Damme, Deborah Richter dhe Vincent Klyn

Kohëzgjatja: 86 minuta

Zhanri:  Aksion | Sci-Fi

Data e daljes  7 Prill 1989 (SHBA)

Me aktorët: Jean-Claude Van Damme, Deborah Richter, Vincent Klyn, Alex Daniels, Dayle Haddon

Box Office

Buxheti: $500,000 (përafërsisht)

Fundjava e daljes: $3,179,811 (SHBA) (9 Prill 1989) (830 Kinema)

E përgjithshme: $10,166,459 (USA)


Më shumë informacion: http://www.imdb.com/title/tt0097138/

Shkarko titrat shqip KËTU Cyborg (1989)

0 comments:


Leave a Reply

.