.

Conviction [2010] [titra shqip]

Posted by UniVerseHub | | Category: , , , , |


Një nënë nëpunëse futet në shkollën e ligjit me qellim që të përfaqësojë vëllain e saj, i cili është dënuar gabimisht për vrasje dhe ka sosur shanset e tij për të apeluar dënimin e tij përmes avokatëve të popullit.

Regjisor: Tony Goldwyn


Skenaristë: Pamela Gray


Yje: Hilary Swank, Sam Rockwell dhe Melissa Leo

Kohëzgjatja: 107 minuta
Zhanri: Biografi | Dramë | Thriller
Data e daljes: 15 Tetor 2010 (SHBA)
Me aktorët: Hilary Swank, Sam Rockwell, Melissa Leo, Thomas D. Mahard, Owen Campbell, Conor Donovan

Detaje


Faqe Zyrtare: Faqja Zyrtare


Vendi: SHBA


Gjuha: Anglisht

 

Box Office

Buxheti: $12,500,000 (përafërsisht)

Fundjava e daljes: $102,351 (SHBA) (17 Tetor 2010) (11 Kinema)

E përgjithshme: $6,783,129 (SHBA) (26 Dhjetor 2010)

Më shumë informacion: http://www.imdb.com/title/tt1244754/
SHIKOJE FILMIN:

1 comments:

  1. A munde ti gjej vetem titra ..?


Leave a Reply

.