.

The Simpsons Season 22 Episode 10 [titra shqip]

Posted by UniVerseHub | | Category: , , , , |

The.Simpsons.S22E10.HDTV.XviD-LOL
Episodi 10 data e transmetimit: 9 1 2011
Për informacion për The Simpsons: WikiPedia | IMDbZhanri: Animacion | Komedi
Aktorët:
Lista e plotë e aktorëve:

Dan Castellaneta ...
Homer Simpson

Julie Kavner ...
Marge Simpson 

Nancy Cartwright ...
Bart Simpson

Yeardley Smith ...
Lisa Simpson

Harry Shearer ...
Ned Flanders 

Hank Azaria ...
Chief Wiggum

Pamela Hayden ...
Milhouse Van Houten

Tress MacNeille ...
Agnes Skinner 

Karl Wiedergott ...
Zëra shtesë

Maggie Roswell ...
Helen Lovejoy

Marcia Wallace ...
Edna Krabappel

Russi Taylor ...
Martin PrinceAventurat satirike të një familje punëtore në qytetin e papërshtatshëm të Springfield-it.

Sezoni 22, Episodi  10: Moms I'd Like to Forget

Data e transmetimit—9 Janar 2011
Pasi klasa e katërt dhe klasa e pestë angazhohen në një betejë të nxehtë luftë me top, Barti zbulon se një nga ata të klasës së pestë ka të njëjtën shënjë misterioze në dorën e tij.

Sezoni 22 në Shqip nga UniVerseHub
Përkthimi: UniVerseHub
Episodi 1 Elementary School Musical http://www.megaupload.com/?d=40R58TZS
Episodi 2 Loan-a Lisa http://www.megaupload.com/?d=TUHPHUUO
Episodi 3 MoneyBart http://www.megaupload.com/?d=1XCLWO36
Episodi 4 Treehouse of Horror XXI http://www.multiupload.com/CWS5BJGKPB
Episodi 5 Lisa Simpson, This Isn't Your Life http://www.multiupload.com/W2YW8TIYI9
Episodi 6 The Fool Monty http://www.multiupload.com/GYTAM5BG9Y
Episodi 7 How Munched Is That Birdie in the Window? http://www.multiupload.com/WGOBDH1FGA
Episodi 8 The Fight Before Christmas http://www.megaupload.com/?d=0MOAK0VY
Episodi 9 Donnie Fatso http://www.megaupload.com/?d=TXH1FSMV
Episodi 10 Moms I'd Like to Forget http://www.megaupload.com/?d=I40M2OT6

0 comments:


Leave a Reply

.