.

The Tourist [2010] [titra shqip] [UniVerseHub]

Posted by UniVerseHub | | Category: , , , , |Bëhet fjalë për Frenkun, një turist amerikan që po viziton Italinë për të shëruar një zemër të thyer. Eliza është një grua e jashtëzakonshme që ecën e sigurtë në rrugën e saj. 

Regjisor: Florian Henckel von Donnersmarck

Skenaristë: Florian Henckel von Donnersmarck, Christopher McQuarrie

Yje: Johnny Depp, Angelina Jolie dhe Paul Bettany

Kohëzgjatja: 103 minuta
Zhanri: Aksion | Dramë | Thriller
Data e daljes: 10 Dhjetor 2010 (SHBA)

Me aktorët: Johnny Depp, Angelina Jolie, Paul Bettany, Timothy Dalton, Steven Berkoff, Rufus Sewell

Vendi: SHBA | Francë

Gjuha: Anglisht | Rusisht

Box Office

Buxheti: $100,000,000 (përafërsisht)

Fundjava e daljes: $16,472,458 (SHBA) (12 Dhjetor 2010) (2756 Kinema)

E përgjithshme: $54,633,191 (SHBA) (2 Janar 2011)

Më shumë informacion: 
Shkarko titrat shqip KËTU The Tourist (2010)

0 comments:


Leave a Reply

.