.

Death Race 2 [2010] [titra shqip]

Posted by UniVerseHub | | Category: , , , , |Një histori mbi Frankenstein, të burgosurin mbi akuzën e vrasjës së një polici.

Regjisor: Roel Reiné

Skenaristë: Paul W.S. Anderson, Tony Giglio 

Yje: Luke Goss, Lauren Cohan dhe Sean Bean

Zhanri: Aksion | Sci-Fi | Thriller
Data e daljes: 18 Janar 2011 (SHBA)
Me aktorët: Luke Goss, Lauren Cohan, Sean Bean, Ving Rhames, Tanit Phoenix

Vendi: Afrika e Jugut
Gjuha: Anglisht

Më shumë informacion: http://www.imdb.com/title/tt1500491/

Shkarko titrat shqip KËTU Death Race 2 (2010)

Updated!!!

Shkarko titrat shqip KËTU Piranha (2010)
Shkarko titrat shqip KËTU Red (2010)

0 comments:


Leave a Reply

.