.

Spartacus: Blood and Sand [S01ep01-13] [2010] [titra shqip]

Posted by UniVerseHub | | Category: , , , , |


TANI TË GJITHA EPISODET NË SHQIP:
PËRKTHYER NGA TITRASHQIP.NET TEAM
Shiko historinë e madhe të gladiatorëve të mëdhenj të shpalosur me një grafikë të mahnitshme dhune dhe skena seksi eksplicite. Ky është Spartaku.

Romakët, në përpjekjet e tyre për të mbrojtur kufijtë e perandorisë së tyre,bëhen aleatë me Trakët për t'u përballur me Getët, të cilët janë një kërcënim i përbashkët. Pas vendimit të legjionarit Romak për tu kundërvënë ndaj Mithridatit dhe të braktisë luftën ndaj Getëve, Spartaku dhe Trakësit e tjerë do të largohen nga ushtria romake dhe do të kthehen për të mbrojtur fshatrat e tyre që ishin në rrezik. Por legjionari do e kapë atë rob dhe do dërgojë që të vritet në arenën e gladiatërëve...Krijuesit: Steven S. DeKnight
Yje: Andy Whitfield, John Hannah dhe Manu Bennett
Aktorët: Andy Whitfield, Lucy Lawless, John Hannah, Peter Mensah, Manu Bennett, Viva Bianca, Craig Parker, Jai Courtney, Erin Cummings, Nick E. Tarabay, Antonio Te Maioho
Vendi: SHBA
Viti: 2010
Premiera: 22/01/2010
Kohëzgjatja: 60 minuta
Zhanri: Aksion | Aventurë | Biografi

Sezoni 1: Lista e episodeve:

Episodi 1: The Red Serpent

Episodi 2: Sacramentum Gladiatorum

Episodi 3: Legends

Episodi 4: The Thing in the Pit

Episodi 5: Shadow Games

Episodi 6: Delicate Things

Episodi 7: Great and Unfortunate Things

Episodi 8: Mark of the Brotherhood

Episodi 9: Whore

Episodi 10: Party Favors

Episodi 11: Old Wounds

Episodi 12: Revelations

Episodi 13: Kill Them All

Më shumë informacion: iMDB | Faqja Zyrtare

 

Shkarko titrat shqip (nga episodi i parë deri tek i dhjeti):

MegaUpload

Shkarko titrat shqip të episodit të 11-të:

MegaUpload

Shkarko titrat shqip të episodit të 12-të:

MegaUpload

Shkarko titrat shqip të episodit të 13-të:

MegaUpload

3 comments:

 1. Hi, thіs weekend is good іn ѕupport
  of me, aѕ this moment i am rеadіng this great еducational ρoѕt here
  аt my гesidеnсe.

  Look at my wеblоg; http://www.sfgate.com/business/prweb/article/V2-Cigs-Review-Authentic-Smoking-Experience-or-4075176.php

 2. It is not mу fiгst time tο
  pay a quіck visіt this web site,
  i аm visiting thiѕ ѕite dаillу anԁ get
  faѕtidiοus ԁata from hеre evеrуday.


  Alѕo ѵisit my site: jmperu.hebergratuit.com

 3. I almost never lеavе a rеsponse, however
  i did some seаrсhing and wound up here "Spartacus: Blood and Sand [S01ep01-13] [2010] [titra shqip]".
  Anԁ I aсtually do have a cοuple of questions for yοu if
  yоu uѕually do not mind. Could it be simρly mе or dοes it
  givе the impresѕion like some of the cоmmеnts appear
  like left by brain dead visitors? :-P And, if you aгe writing on adԁіtional
  onlinе social sites, I'd like to follow anything fresh you have to post. Would you make a list of the complete urls of your shared sites like your Facebook page, twitter feed, or linkedin profile?

  My web-site - click Through The following post


Leave a Reply

.