.

Let Me In [2010] [titra shqip]

Posted by UniVerseHub | | Category: , , , , |Një djalë i keqtrajtuar lidh miqësi me një femër vampire e cila jeton në fshehtësi me rojtarin e saj.

Regjisor: Matt Reeves

Skenaristë: Matt Reeves, John Ajvide Lindqvist

Yje: Kodi Smit-McPhee, Chloe Moretz dhe Richard Jenkins

Kohëzgjatja: 116 minuta

Zhanri: Dramë | Fantazi | Horror 

Data e daljes: 1 Tetor 2010 (SHBA)

Me aktorët: Kodi Smit-McPhee, Chloe Moretz, Richard Jenkins, Cara Buono, Elias Koteas, Sasha Barrese

Box Office


Fundjava e daljes: $5,147,479 (SHBA) (4 Tetor 2010) (2021 Kinema)


E përgjithshme: $12,134,420 (SHBA) (5 Dhjetor 2010)


Më shumë informacion: http://www.imdb.com/title/tt1228987/

Shkarko titrat shqip KËTU  Let Me In (2010)

0 comments:


Leave a Reply

.