.

The Informant! [2009] [titra shqip]

Posted by UniVerseHub | | Category: , , , , |Regjisor: Steven Soderbergh

Skenaristë: Scott Z. Burns, Kurt Eichenwald 

Yje: Matt Damon, Tony Hale dhe Patton Oswalt

Kohëzgjatja: 108 minuta
Zhanri: Komedi | Dramë | Thriller
Data e daljes: 18 Shtator 2009 (SHBA)


Më shumë informacion: http://www.imdb.com/title/tt1130080/

Shkarko titrat shqip KËTU The Informant! (2009)

0 comments:


Leave a Reply

.