.

Hachi: A Dog's Tale [2009] [titra shqip]

Posted by UniVerseHub | | Category: , , , |


Hachiko: A Dog's Story (titulli origjinal)

Një dramë e bazuar në një histori të vërtetë të një profesori kolegji për lidhjen e tij të ngushtë me një qen të braktisur që e çon në shtëpinë e vet.

Regjisor: Lasse Hallström

Skenaristë: Stephen P. Lindsey, Kaneto Shindô (motion picture "Hachiko monogatari")

Yje: Richard Gere, Joan Allen dhe Cary-Hiroyuki Tagawa

Kohëzgjatja: 93 minuta
Zhanri: Dramë | Familjar
Data e daljes: 8 Gusht 2009 (Japoni)
Me aktorët: Richard Gere, Joan Allen, Cary-Hiroyuki Tagawa, Sarah Roemer, Jason Alexander, Erick Avari

Box Office

Buxheti: $16,000,000 (përafërsisht)

Fundjava e daljes: ¥228,428,764 (Japoni) (9 Gusht 2009) (349 Kinema)

E përgjithshme: $45,000,000 (në tërë botën) (7 Gusht 2010)Më shumë informacion: http://www.imdb.com/title/tt1028532/

Shkarko titrat shqip KËTU Hachi: A Dog's Tale (2009)

Hachiko: A Dog's Story (titulli origjinal)

0 comments:


Leave a Reply

.