.

[titra shqip] Abandoned [2010] [UniVerseHub]

Posted by UniVerseHub | | Category: |

Mary Walsh delivers boyfriend Kevin to a hospital for routine outpatient surgery. But when Mary returns to take him home, he's mysteriously vanished. An administrator can find no record of him, and a police search turns up nothing
Meri Uolsh çon të dashurin Kevin në një spital për një kontroll rutinë. Por kur Meri kthehet për ta marrë
në shtëpi, ai në menyrë të mistershme është zhdukur. Dhe administratori nuk mund të gjëjë asnjë regjistrim për të, dhe kërkimet e policisë nuk sjellin asgjë.Data e daljës: 24 Gusht 2010 në SHBA

Me aktorët:
Brittany Murphy, Mimi Rogers, Peter Bogdanovich

Zhanri: Dramë | Mister | Thriller
Kohëzgjatja: 88 minuta
Për më shumë informacion: http://www.imdb.com/title/tt1470171/

Për të shkarkuar filmin me titra shqip:0 comments:


Leave a Reply

.