.

The 41 Year Old Virgin [2010] [titra shqip] [UniVerseHub]

Posted by UniVerseHub | | Category: , , |


The 41-Year-Old Virgin Who Knocked Up Sarah Marshall and Felt Superbad About It 


Ndiq Endin, i cili ka nevojë  të kapë një zoçkë, sepse ai nuk ka bërë kurrë seks në... epo, kurrë fare - dhe fati i tij nuk është e vetmja gjë që është e ashpër.

Regjisor:

Craig Moss

Skenaristë:

Brad Kaaya, Craig Moss

Yje:

Bryan Callen, Noureen DeWulf dhe Mircea Monroe
Kohëzgjatja: 82 minuta
Zhanri: Komedi
Data e daljes: 8 Qershor 2010 (SHBA)
Me aktorët: Bryan Callen, Noureen DeWulf, Mircea Monroe, Steven Sims, Austin Michael Scott, Randall Park

Vendi: SHBA

Gjuha: Anglisht


Box Office

Buxheti:

$1,300,000 (përafërsisht) 
Më shumë informacion: http://www.imdb.com/title/tt1498870/ 
Shkarko titrat shqip KËTU The 41-Year-Old Virgin Who Knocked Up Sarah Marshall and Felt Superbad About It (Video 2010)

0 comments:


Leave a Reply

.