.

Walled In [2009] [titra shqip] [UniVerseHub]

Posted by UniVerseHub | | Category: , , , |

 
Një agjent i një kompanie demolicionesh zbulon sekretet e tmerrshme të mbajtura brenda një ndërtese që ajo është duke e rrënuar.

Regjisor:

Gilles Paquet-Brenner

Skenaristë:

Serge Brussolo (novela), Rodolphe Tissot

Yje:

Mischa Barton, Cameron Bright dhe Deborah Kara Unger
Kohëzgjatja: 91 minuta
Zhanri: Horror | Thriller
Data e daljes: 19 Qershor 2009 (Meksikë)
Me aktorët: Mischa Barton, Cameron Bright, Deborah Kara Unger, Pascal Greggory, Noam Jenkins, Eugene Clark, Darla Biccum

Vendi: SHBA | Francë | Kanada

Gjuha: Anglisht

 

Box Office

Buxheti:

$7,500,000 (përafërsisht) 
Më shumë informacion: http://www.imdb.com/title/tt1104006/ 
Shkarko titrat shqip KËTU Walled In (2009)

0 comments:


Leave a Reply

.