.

Legendary [2010] [titra shqip] [UniVerseHub]

Posted by UniVerseHub | | Category: , , , |
Një djalosh i zgjuar futet në shkollën e mundjes si një menyrë për të ribashkuar pjestarët e familjes së tij, të cilët u ndanë pas vdekjes së të atit, një legjendë e mundjes në kolegj, 10 vite më parë.

Regjisor:

Mel Damski

Skenari:

John Posey

Yje:

John Cena, Patricia Clarkson dhe Danny Glover
Kohëzgjatja: 107 minuta
Zhanri: Dramë | Sport
Data e daljes: 9 Shtator 2010 (Kuvait)
Me aktorët:  John Cena, Patricia Clarkson, Danny Glover, Devon Graye, Paul Bealer

Detaje

Faqe Zyrtare:

Faqja zyrtare

Vendi:

SHBA

Gjuha:

Anglisht

Box Office

Fundjava e daljes:

$126,964 (SHBA) (12 Shtator 2010) (177 Kinema)

E përgjithshme:

$191,875 (SHBA) (19 Shtator 2010)
Më shumë informacion: http://www.imdb.com/title/tt1563704/
Shkarko titrat shqip KËTU Legendary (2010)

0 comments:


Leave a Reply

.