.

Hitman [2007] [titra shqip] [UniVerseHub]

Posted by UniVerseHub | | Category: , |


Kërkon që "puna" të bëhet mirë? Atëhërë punëso atë.
Agjenti 47 (Olyphant) është trainuar për të qënë një vrasës profesionist me pagesë, ku armët e tij më të fuqishme janë vetëpërmbajtia dhe krenaria per punën.47 është njëkohësisht emri i tij i vetëm si dhe kodi i shenjuar ne njërën anë të qafës.

Gjueatari kthehet ne prehë kur 47-a futet në kurth gjatë një ndërrimi qeverie.
Interpoli dhe ushtria Ruse do e ndjekin Hitman ne Evropen Lindore,ndërsa ai tenton të gjej se kush i ngriti kurth,e përse duan ta nxjerin "jashtë loje".
Kërcënimi me i madh për mbijetesën e 47 –es bëhet trazimi i ndergjegjes se tij dhe emocione të reja që zgjohen tek ai nga një vajzë e bukur ,e lënduar..

Nje armë vrastare me pagesë e njohur vetëm si Agjenti 47, (Olyphant) është i përfshirë në një konspiracion politik, punësuar nga një kompani e njohur si ” Agjencia”,per te udhëtuar pergjatë Evropës Lindore dhe vrarë shenjestren e tij , kundrejt pagesës, ku e gjen veten te perndjekur nga Interpoli dhe ushtria Ruse.
Më shumë informacion: http://www.imdb.com/title/tt0465494/ 

Shkarko titrat shqip KËTU

0 comments:


Leave a Reply

.