.

Serj Tankian's Imperfect Harmonies [2010]

Posted by UniVerseHub | | Category: , |

 

Imperfect Harmonies is the second studio album by Armenian solo artist Serj Tankian. The album will be released on September 21, 2010 through Reprise Records and Serjical Strike Records.
Imperfect Harmonies është albumi i dytë nga artisti armen Serj(Serzh) Tankian. Albumi do të dalë në treg më 21 Shtator 2010 nga Reprise Records dhe Serjical Strike Records.

 

 

Track listing/Lista e këngëve

 1. "Disowned Inc." – 4:07
 2. "Borders Are" – 4:38
 3. "Deserving?" – 4:05
 4. "Beatus" – 4:41
 5. "Reconstructive Demonstrations" – 5:04
 6. "Electron" – 3:46
 7. "Gate 21" – 2:43
 8. "Yes, It's Genocide" – 3:15
 9. "Peace Be Revenged" – 3:59
 10. "Left of Center" – 3:06
 11. "Wings of Summer" – 4:45
For more information on this album: click here
Për më shumë informacion për këtë album: kliko këtu
Download complete album:
Shkarkoje albumin e plotë:
Megaupload>
http://www.megaupload.com/?d=4A4VGTAZ

Download lyrics:
Shkarko tekstet:
Megaupload>
http://www.megaupload.com/?d=5AE2W8RV

0 comments:


Leave a Reply

.