.

[muzikë shqip] Gjyste Vulaj Koleksion [UniVerseHub]

Posted by UniVerseHub | | Category: |

[muzikë shqip] Gjyste Vulaj Koleksion [10 këngë] [UniVerseHub]

Faqja zyrtare e Gjyste Vulaj

Gjyste Vulaj lindi më 9 korrik 1977 në fshatin Vuksanlekaj (Malësi). Është një këngëtare shqiptare të muzikës pop dhe potpurri. Deri tani Gjysta ka publikuar gjashtë albume dhe një videokasetë. Përveç këndimit, Gjystja shkruan edhe tekste për kënga, merret me dizajn grafik, ajo po ashtu merret edhe me rregullimin e montazhit të videoklipeve.
Më 3 maj 2007 ajo ishte bashkë me bashkëshortin e vetë mystafire në emisionin e RTK Përallë me Tupan.

Lista e këngëve:

  1. Gjyste Vulaj - U Shkri Bora
  2. Gjyste Vulaj - Si Sheqer
  3. Gjyste Vulaj - Sexy Boy
  4. Gjyste Vulaj - Pendohu O Pëllumb
  5. Gjyste Vulaj - Me Tjetrën Po Ndez Zjarrin
  6. Gjyste Vulaj - Me Lejo Të Të Puth Njëherë
  7. Gjyste Vulaj - Jam E Ëmbël Si Sheqer
  8. Gjyste Vulaj - Dua Me Të Nxan Jaran
  9. Gjyste Vulaj -  Jam E Lindur 2007
  10. Gjyste Vulaj - Vdeksha Për Ty
 Për të shkarkuar koleksionin e Gjyste Vulaj:
MultiUpload http://www.multiupload.com/6PINPKY71L

0 comments:


Leave a Reply

.