.

Splinter [2008] [titra shqip] [UniVerseHub]

Posted by UniVerseHub | | Category: |

Trapped in an isolated gas station by a voracious Splinter parasite that transforms its still living victims into deadly hosts, a young couple and an escaped convict must find a way to work together to survive this primal terror. 

Të izoluar në një pikë karburanti dhe të rrethuar nga një parazit i pangopur i quajtur Splinter, një çift i ri dhe një i arratisur duhet të gjejnë një mënyrë që të veprojnë së bashku dhe ti mbijetojnë këtij terrori.

Data e daljes: 3 Prill 2009(në Turqi)
Zhanri: Dramë | Horror | Thriller
Kohëzgjatja: 82 minuta
Me aktorët: Charles Baker, Jill Wagner

Box Office

Fundjava e daljes:

$9,517(SHBA)(31 Tetor 2008)(4 Kinema) 
Për më shumë informacion: http://www.imdb.com/title/tt1031280/


Për të shkarkuar filmin me titra shqip:
MegaUpload
Shikoje:

0 comments:


Leave a Reply

.