.

Dead Space: Aftermath [2011] [titra shqip]

Posted by UniVerseHub | | Category: , , , , |Fundi ishte vetëm Fillimi.

Regjisor: Mike Disa

Skenaristë: Joe Goyette, Brandon Auman

Yje: Ricardo Chavira, Yorgo Constantine dhe Curt Cornelius

Kohëzgjatja: 85 minuta
Zhanri: Animacion | Horror | Sci-Fi
Data e daljes: 25 Janar 2011 (SHBA)
Me aktorët: Ricardo Chavira, Yorgo Constantine, Curt Cornelius, Charlotte Cornwell, Maggie Disa

Box Office

Buxheti: $2,500,000 (përafërsisht)


Më shumë informacion: http://www.imdb.com/title/tt1711366/

Shkarko titrat shqip KËTU Dead Space: Aftermath (2011)

0 comments:


Leave a Reply

.