.

Hitman [2007] [titra shqip] [UniVerseHub]

Posted by UniVerseHub | | Category: , , |

HITMAN
Kërkon që "puna" të bëhet mirë? Atëhërë punëso atë.
Agjenti 47 (Olyphant) është trainuar për të qënë një vrasës profesionist me pagesë, ku armët e tij më të fuqishme janë vetëpërmbajtia dhe krenaria per punën.47 është njëkohësisht emri i tij i vetëm si dhe kodi i shenjuar ne njërën anë të qafës.

Gjueatari kthehet ne prehë kur 47-a futet në kurth gjatë një ndërrimi qeverie.
Interpoli dhe ushtria Ruse do e ndjekin Hitman ne Evropen Lindore,ndërsa ai tenton të gjej se kush i ngriti kurth,e përse duan ta nxjerin "jashtë loje".
Kërcënimi me i madh për mbijetesën e 47 –es bëhet trazimi i ndergjegjes se tij dhe emocione të reja që zgjohen tek ai nga një vajzë e bukur ,e lënduar..

Nje armë vrastare me pagesë e njohur vetëm si Agjenti 47, (Olyphant) është i përfshirë në një konspiracion politik, punësuar nga një kompani e njohur si ” Agjencia”,per te udhëtuar pergjatë Evropës Lindore dhe vrarë shenjestren e tij , kundrejt pagesës, ku e gjen veten te perndjekur nga Interpoli dhe ushtria Ruse.


Regjia Xavier Gens
Aktorë Timothy Olyphant, Dugray Scott, Olga Kurylenko, Robert Knepper, Ulrich Thomsen,Henry Ian Cusick, Michael Offei
Zhanri Aksion/ Triller
Minutazhi 100 min
Kompania Daybreak Production
Vleresime
Fakte Xhirimet filluan në 27 mars,2007 në Sofje, Bullgari dhe zgjatën 12 javë. Një grup pune i dytë, xhiroi në disa zona duke përfshirë Londrën,Stambollin,St. Petersburg.dhe Afrikën e Jugut. Kur u prezantua ne fillim projekti, në rolin e Agjentit 47 do të ishte protagonist Vin Disel.

 Për më shumë informacion: http://www.imdb.com/title/tt0465494/


Shkarko filmin dhe titrat shqip:

Shkarko filmin:
HotFile>
http://hotfile.com/dl/48621926/4a55347/Hitman.DVDRip.2007_.part1.rar.html
http://hotfile.com/dl/48554607/b1dcc4f/Hitman.DVDRip.2007_.part2.rar.html
Megaupload>
http://www.megaupload.com/?d=2VBJC2VR
http://www.megaupload.com/?d=Y3F5B82I
http://www.megaupload.com/?d=4KMBQILW
http://www.megaupload.com/?d=EKN30EHZ
http://www.megaupload.com/?d=9IIN7ZQM
http://www.megaupload.com/?d=IX17KB73
http://www.megaupload.com/?d=3WNWEC53
http://www.megaupload.com/?d=AEYTQQSU
Dual Audio>Megaupload>
http://www.megaupload.com/?d=D1AUUQ1S
Për të shkarkuar titrat:
Megaupload>
http://www.megaupload.com/?d=4IPH1V2I

0 comments:


Leave a Reply

.