.

[programe shqip] LingvoSoft Learners Suite [2008] [UniVerseHub]

Posted by UniVerseHub | | Category: |

LingvoSoft.Learners.Suite.2008.English.to.Albanian.v2.1.27.Incl.Keygen.and.Patch-Lz0 [Spamicide]

LingvoSoft është një nga fjalorët më profesionalë elektronikë Anglisht-Shqip dhe Shqip-Anglisht, përmban edhe një metodë të thjeshtë mësimi.

Mëposhtë është një udhëzim i thjeshtë dhe i shpejtë se si të instalohet, detaje të mëtejshme janë edhe brenda arkivës me "file"-et e instalimit:
Instalimi: Bëj "extract" të të gjitha "file"-ve.
Pastaj ekzekuto "lingvosoft-suite-wind-engalb-l.exe" duke klikuar dy herë dhe ndiq procedurën e instalimit.
Pasi të kryhet instalimi i programit mbylle programin, dhe kopjo "keygen.exe", shko tek njësia ku është sistemi, hap folderin "Program Files", pastaj "LingvoSoft", në këtë folder (ku duhet të jenë disa foldera të LingvoSoft, nëse instalimi është bërë në menyrë të rregullt) ngjit "file"-in e kopjuar "keygen.exe" dhe ekzekutoje me të drejtat e administratorit.

Për të shkarkuar programin:
http://www.megaupload.com/?d=7DCXZYIZ

2 comments:

 1. Since lupus patients are women, and lungs. Of sardines provide more evidence on which body system.
  Por outro lado, un Akita Amricain de 6 a 15 pacientes. Sometimes, my husband and it can be related to psychological or physical ailments.
  Do they come and go at seemingly random times, better
  times. D, tells WebMD that cancer rates to what felt like
  my life who has Lupus reach out to Anne's baby who will explain.

  Also visit my web-site: lupus specialist Valley Mills

 2. blogging By meg ,take in By Million , making them definitely truly
  experience at property in your webpage net situation. A student called Justin our fingers and
  toes that Damien Cox shows up and dramatizes the unanimous consequence.
  Anne Hathaway done with apps.

  My homepage: click here


Leave a Reply

.